#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Victor Osimhen. Halen insana şaka gibi geliyor. Bu adam bugün Mbappeyi alamasaydı Real Madridin alacağı adamdı, Paris ise Mbappe yerine alacaktı bonservisini ödemedi. Aktif olarak Haaland ile beraber en iyi golcüyü 25 yaşında getirdik. Napoli delirmiş bu adamı nasıl kadro dışı bıraktı diyordum iyi ki bırakmış. Şov başlasın. Hazırız
InCollage_20240903_125155002.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Victor Osimhen transferiyle birlikte Avrupada Şampiyonluk konuşulması gerekiyor artık. Bugün elimizdeki Santrafor rotasyonu kimsenin elinde yok neredeyse. Her özelliğiyle World Classın dibi bir oyuncu. Napoli gibi bir takımı Kvarayla beraber Şampiyon yaptılar. PSG, Chelsea alamadı bu sene. Öylesine bir adamdan bahsediyoruz. Hoşgeldin Aslanım
InCollage_20240903_125417199.webp

Victor Osimhen artık resmen bizim oyuncumuz. Afrika ve Dünyanın en iyi 5 Santraforundan biri sadece 25 yaşında Galatasaray forması giyecek. Gücü, Tekniği, Hızı ve Bitiriciliğiyle Napoliyi seneler sonra Şampiyon yapmıştı bu adam. Akıl alır şey değil gerçekten. Çok mutluyuz ve yapacaklarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu büyük camiaya Hoşgeldin Aslanım!
FB_IMG_1725358111035.webp

Sosyal medya yıkılmış dünya çapında bir reklam yaptık hee kaç ürün sattık 20 tane.

Hocam karizmatik olmakla alakası yok. Hiçbir futbolcu geldiği zaman 11 oynamadı takımda. Okan hocanın takıntılarını dile getiriyorum. Allahtan milli ara var. Herkesden çok sevindim gelmesine ama hala 8 ve solumuz yok farkındayız umarım
Hocam gelenlerden kim hazırdı belki jelert dışında isim var mi

99 u daha önce kullanmamış o yüzden istemedi desek 45 i kullanmış . Acaba 7 Kerem tarafinfan giyildigi için mi kullanılamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt