#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transferin amaci sezon ortasinda olasi bi Davinson satisi olabilir mi acaba diye dusunmuyo degilim.Herifler Davinson’un bonservisinden dusmek icin mi yaptilar acaba boyle biseyi valla kotu kotu seyler geliyo aklima.Davinson’u bi sekilde elimizden kaciracakmisiz gibi geliyo devre arasi ya da sezon sonunda Napoli’ye dogru.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kadar derin düşünmeye gerek yok aslında. Kadro dışı kalıyor, yarım sezonu futbol oynamadan geçirecekti. Zaten gidebileceği seçenek pek fazla kalmamıştı, herkes için win-win bir durum

O kadar derin düşünmeye gerek yok aslında. Kadro dışı kalıyor, yarım sezonu futbol oynamadan geçirecekti. Zaten gidebileceği seçenek pek fazla kalmamıştı, herkes için win-win bir durum

Ben bu yonetime hic bi sekilde guvenmiyorum.Kesin bi salaklik yaparlar.Davinson’u 25’e satiyoruz Napoli’ye ama Osimhen’i bize verirseniz dusururuz bonservisi diye anlasma yapmis olabilir.Boyle capsiz bi yonetim anca boyle biseyi yapabilir cunku.

Ben bu yonetime hic bi sekilde guvenmiyorum.Kesin bi salaklik yaparlar.Davinson’u 25’e satiyoruz Napoli’ye ama Osimhen’i bize verirseniz dusururuz bonservisi diye anlasma yapmis olabilir.Boyle capsiz bi yonetim anca boyle biseyi yapabilir cunku.

İşte dediğim gibi aslında bizim Osimhen'i bize verin diye yalvardığımız bir durum yok ortada. O yüzden böyle bir şey de söz konusu değildir muhtemelen. Napoli hem oynatmayacağı süperstara yüklü maaş ödemeyecek hem de bir şekilde piyasasını korumuş olacak. Yoksa Osimhen'in adamlara maliyeti sezonluk 15m€ üzerinde. Bu nedenle hiç böyle şeyler düşünüp canınızı sıkmayın, tadını çıkartalım

tek başına şampiyon yapabilecek kalibrede bi topçu yani tam okan hocalık

😂 şu adama icardi sevgisi verdiğimiz zaman tamamdır. Yazın gs adasını falan satar 75 milyon Euro’yu bir şekilde buluruz

İlgi seven, kafasında futbolu bitirmemiş bir adam.

Hımm yeni şampiyonluk hikayesi yükleniyor…

YB maçından sonraki sinirle 1 hafta şut yedik, Osimhen gelmiş, bu ne saçma olay ya iyice baktınız mı gerçek Osimhen mi?

Çok tuhaf dün bu saatte yarın Osimhen Galatasaray futbolcusu olacak deseler inanmazdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt