#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın kanına girdik bi kere 2 3 yıl sonra alırız sıkıntı yapmayın.

Ya bu herifin şu hallerini gördükten sonra bütün evreni sorgulamaya başladım. Bu ne saçma sapan bir düzen ayni gezegende yaşıyoruz uçakla 3-4 saat mesafede dünyanın en iyi topculari vs oynuyor sırf sınırlarimiz farklı diye bizde farklı hayatlar farklı mutluluklarla tatmin olmaya çalışıyoruz.

Ben bu yapıya isyan ederim arkadaş

Harika tespit

Uzay boşluğu gibi bir girdi

Kamp yaptı mı bilmiyorum ama gayet iyiydi.
50 - 55 arası gol bekliyorum

Muazzam bir kafa gol istatistiği var
kesinlikle orta çalışmalıyız kornerleri de yan duran toplar da bir zahmet artık Sara kullansın Mertens hareketli toplara çok iyi vuruyor ama duran toplarda biraz zayıf duruş yapıyor gibi geldi bana

Kornerlerde artık öne kesmeye bırakalım altı pasa yaptığımız her orta çok büyük büyük tehlike yaratıyor elimizde Abdülkerim Sanches Bimen ve Icardi gibi dominant kafa vuran oyuncular var

Elin afrikalisi Galatasarayin ne kadar büyük oldugunu biliyor adam resmen cocuklar gibi sevindi
Ama bazi taraftarlar hala kimi tuttuklarinin farkinda degil

Bizim forvet arkası yanı oyuncular, osimhenden faydalanmayı öğrenseler çok gol atarlar, topu tutuyor, alan açıyor, kafa vuruyor herşey var adamda.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir çok iyi forvet geldi bize ama Osimhen gibi prime döneminde olan hiç gelmedi ve maalesef bir daha da gelmez.
Tadını çıkarmalıyız.

1726394343133.webp

osimhen transferinde Hatipoğlu nun etkisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt