#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb maçında üstüne oynayacaklar kırmızı yemezse iyi

Bu adamı pivot santrafor gibi oynatmayı sal hoca artık.Koşu yoluna pas atıcaksın bu adama.

Okan hocanin ilk senesindeki kadikoy 0-3 luk ezdigimiz maci hatirlayin. Oyle bir mac bekliyorum. Haldir haldir onde pres yerine orta sahada pres yapip fizik olarak ustunluk kurup osimhen avantajini kullanmaliyiz mutlaka. Berkan torreira sara orta sahasi ideal. Mertens hamle oyuncusu olarak durmali kenarda

Şu maske olayları vs gösteriyor ki bu adamı demotive etmek için her şeyi deneyecekler.

Ben açıkçası ırkçılık bile yapabileceklerini düşünüyorum, daha önce yapmadıkları halt değil. Bu konularda çok hassas bir insan, umarım böyle bir gerzeklik yapmazlar. Böyle bir adama ülkeyi sevdirmişken, dünyada gözler üstündeyken böyle yapıp rezil etmezler umarım ülkeyi

becao yu bunun üzerine salıp çağlarla arkayı toplamaya çalışacaklar. Osimhenin sürekli kendini çağların tarafa atması lazım. Daha önceki maçlarda çağları dövmüştü resmen 😃

Öyle bir kafayı yediler ki, yok gözlük, yok devre arası nasıl olsa gidiyor lafları... Tutunacak dal arıyorlar kendilerine de inşallah hafta sonu Osimhen o dalı uzatacak bunlara.

1000103643.webp

dakika 30'da '' abi adamlar osimhen'' twitleri görür gibiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt