#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20240926_074310.webp

Belki de golleri atamamasi veya attiklarinin yazılmamasi kaderin bir oyunu .. Bu herif her maç 2ser tane sallasa devre arası veya sezon sonu napolinin kapısında kuyruk olunurdu ..Ne bileyim işte insan bir umut ediyor
Acayip bir senaryo yazdın renktaş. Milyonda bir ihtimalde olsa olursa eğer hatırlanacak bir post oldu. :)

bu kadar rakip yoran bir adam görmedim. izlerken ben yoruldum yemin ederim

Fenerlilerin durumuna üzülmeye başladım. Adamlar iki senedir bu Icardi nereden cikti diye kafa patlatirken bu sezonada Batshuayi'nin gollerini izleyerek başladılar. Bunların üstüne birde Osimhen eklenince tamamen dagildilar.

En son 22-23 sezonunun ikinci yarısında icardi’yi izlemek için keşke her gün maçımız olsa diyordum.

Aynı hissiyatı veriyor osimhen. Boydan boya topçu budur.

Fenerliler 'Boniface daha iyi' algılarına başlar yakında.

oynadıkça kaçırdığı golleri atacak

beyler bu adam aylar sonra ilk defa maç oynuyor. hafiften de kendini ispatlama gibi bir durumu olduğundan durum böyle

tam bi sinsi. paoklu topçu kafayla kaleciye geri dönerken ters vole ile pozisyon aldı ama kaleci önce davrandı

İcardi > osimhen

İcardi gibi sezgisi efsane topçularda klasik on numaralar gibi kayboluyor artık ,o yüzden her daim icardici olacağım 😍😍

Hangi sarki aldi dun yaw bunun golunde. hic begenmedim.. igrenc geldi kulaga

Bizden sonra 1 sene sözleşmesi kalacak sene sonu deli taklidi yapmaya başlar Napoli başkanınında kafa kırık gel düz hesap 50'ye anlaşalım.

İnşallah Kasımpaşa maçında ilk golüyle tanışır ve bundan sonra durdurulamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt