#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli başkanı çok aklı yerinde biri olsaydı herifi kadro dışı bırakıp kovar gibi yollamazdı zaten ayrıca burada çıkış maddesinin 75 milyon olduğu konuşuluyordu daha öncesinden buradan yola çıkarak 75 dedim ayriyetten için rahat edecekse Polyana yeğenim olur
Napolinin başkanı deli zaten ama adam para düşkünü o yüzden satamadı bu yaz. Hatta arabistan'a gidiyordu anlaşma tamamdı son anda 5 milyon daha istedi diye yattı transferi. O çıkış bedeli altına satmaz önümüzde ki yaz.

Önemli bir sakatlığı olmadığını söyledi. Oynayacak gibi.

Ben bonservisini alma ihtimalimizi bile düşünüyorum 20-30 peşin çıkartılır bi şekilde kalanı taksite bölünür yeterki osimhen burada kalıyorum desin ki şampiyonluk durumunda taraftarla aşk yaşayacak love/love
Icardi 30’a falan araplara satılırsa üstüne 20-30 koyulup bir ihtimal ama Napoli başkanı sıkıntı 70’den aşağıya vermeyebilir. Bir diğer ihtimal de Osimhen buranın aşığı olacak ben bir yıl daha kiralık oynayacam yoksa 1 sene antreman yaparım top oynamam falan diyecek başka ihtimal göremiyorum.

Icardi 30’a falan araplara satılırsa üstüne 20-30 koyulup bir ihtimal ama Napoli başkanı sıkıntı 70’den aşağıya vermeyebilir. Bir diğer ihtimal de Osimhen buranın aşığı olacak ben bir yıl daha kiralık oynayacam yoksa 1 sene antreman yaparım top oynamam falan diyecek başka ihtimal göremiyorum.
Osimhen gitmek istemeyecek bence aşırı derecede mutlu burada olmaktan ben bu durumun olma ihtimalini yüksek görüyorum

Sene sonu ki bana devre arası da çok olası, Osimhen gidecek.

Boşuna hayal kurmayın, akıllı yönetim gider onun profilinde bütçeye uygun adam arar.

Yıllardır Osimhen gibi bir adam almamız gerektiğini söylüyordum bir de dribblinginin de olması gerektiğini, yeni çıkan santraforlarda bir çok benzer profil var.

şimdi bu ejderha bizim doktorlarca iyileştirilip nijerya kadrosuna katılırsa biraz sövebilirim yalnız

İçimden bir his Osimhen'i devre arası bizden koparacaklar diyor. Gönlüm ise 5.yıldızı taktıktan sonra gidecekse gitsin diyor.

hocam lütfen alinti yapmayalim.
Forum burası la alıntı istemeyen kuşlara fısıldasın o zaman. Bu halı sahada maç yapıp bana pas atmayın demek gibi bişey Feramousse.

Bu arada realin 2 gol atmasına 2 gol kalmış ne dersin bu ishe

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum burası la alıntı istemeyen kuşlara fısıldasın o zaman. Bu halı sahada maç yapıp bana pas atmayın demek gibi bişey Feramousse.

Bu arada realin 2 gol atmasına 2 gol kalmış ne dersin bu ishe

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saha içerisinde çok fazla etkili olduğunu düşünmüyorum ocakta gitti diyelim uzulmem
images (74).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt