- 2 Temmuz 2011
- 137.424
- 58.508
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bonservisini alma ihtimalimizi bile düşünüyorum 20-30 peşin çıkartılır bi şekilde kalanı taksite bölünür yeterki osimhen burada kalıyorum desin ki şampiyonluk durumunda taraftarla aşk yaşayacak love/loveOsmhen kalacağını kendisi de söyledi geçen,uzatmayalim
Insallah.Derbilerde taktik ziyech ve saranin osimhene uzun oynaması bile olsa maçları aliriz gibi,orda ziyech yunus baris sallai falan olacak topu indirdigindeBen bonservisini alma ihtimalimizi bile düşünüyorum 20-30 peşin çıkartılır bi şekilde kalanı taksite bölünür yeterki osimhen burada kalıyorum desin ki şampiyonluk durumunda taraftarla aşk yaşayacak love/love
Abi bu avrupa ligi için kaç para verirler kazanırsakOsimhen burada kalırsa seneye 2 üst düzey transfer ile Şl’de yarı final yaparız diyorum
Abi bu avrupa ligi için kaç para verirler kazanırsak
osi baba kesin olarak gidecek de, profil olarak bize bazı şeyleri gösterdi. bence bu sene mauro babanın da son senesi olacaktır. seneye osi profilinde yırtıcı bir santrafor + bats yapmalıyız hücum işini.
yirmibin milyon yüro hee???Sanırım 20.000 milyon Euro civarı
35 olsa yine iyiydi,az yaSanırım 20 milyon Euro civarı
Bonservis işini gecelim galatasaray bir oyuncuya 80 veremez. Üzerine birde 10 yıllık vereceksin imkansiz o iş. 30'undan sonra gelir gelirse.Ben bonservisini alma ihtimalimizi bile düşünüyorum 20-30 peşin çıkartılır bi şekilde kalanı taksite bölünür yeterki osimhen burada kalıyorum desin ki şampiyonluk durumunda taraftarla aşk yaşayacak love/love
Kalacak sezon sonuna kadar,dedikodulara mahal vermeyelim.itler gol atınca hemen konuşur olduosi baba kesin olarak gidecek de, profil olarak bize bazı şeyleri gösterdi. bence bu sene mauro babanın da son senesi olacaktır. seneye osi profilinde yırtıcı bir santrafor + bats yapmalıyız hücum işini.
Bonservis işini gecelim galatasaray bir oyuncuya 80 veremez. Üzerine birde 10 yıllık vereceksin imkansiz o iş. 30'undan sonra gelir gelirse.
Hayaller gerçekler.Abi hayal kuruyoruz ya dur
75 milyon serbest çıkışı osimhen kalacam derse pazarlıkla 65 e iner o 20-25 de verilir kalanı taksit osimhenede 10 milyon verirsin senede sıkıntı olmaz transfer dönemi senelik 10 milyondan rabiot alıyorduk neredeyseBonservis işini gecelim galatasaray bir oyuncuya 80 veremez. Üzerine birde 10 yıllık vereceksin imkansiz o iş. 30'undan sonra gelir gelirse.
sezon sonu gider diyorum ben de zaten.Kalacak sezon sonuna kadar,dedikodulara mahal vermeyelim.itler gol atınca hemen konuşur oldu
Pollyanna ile bir akrabalığınız var mı? Çünkü 85 olan çıkışı 75'e indirip ki bu nakit olarak çıkıştan bahsediyoruz birde pazarlıkla 65 yapıyorsunuz birde taksitli. Bunun olması için napoli başkanının kasedi olması lazım elimizde.75 milyon serbest çıkışı osimhen kalacam derse pazarlıkla 65 e iner o 20-25 de verilir kalanı taksit osimhenede 10 milyon verirsin senede sıkıntı olmaz transfer dönemi senelik 10 milyondan rabiot alıyorduk neredeyse
Napoli başkanı çok aklı yerinde biri olsaydı herifi kadro dışı bırakıp kovar gibi yollamazdı zaten ayrıca burada çıkış maddesinin 75 milyon olduğu konuşuluyordu daha öncesinden buradan yola çıkarak 75 dedim ayriyetten için rahat edecekse Polyana yeğenim olurPollyanna ile bir akrabalığınız var mı? Çünkü 85 olan çıkışı 75'e indirip ki bu nakit olarak çıkıştan bahsediyoruz birde pazarlıkla 65 yapıyorsunuz birde taksitli. Bunun olması için napoli başkanının kasedi olması lazım elimizde.