Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.029
- 25.364
- 3.033
Ocak'ta Weghorts gibi yapma pls
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı haluk transfer olunca madde yok diyordu. Klasik izlenmeleri düşünce kaos çıkarma derdinde. Osimhen'e en yakın gazeteci bile madde yok diyorken haluk nereden duymuşta madde var diyor.6.5 a madde varmis haluk a gore
son maclarda postif ivmelenmemizin ana sebebi bu herifin takima dahil olmasi
giderse kpasa musabakasinin 2.yarisindaki ekibin les oyununa maruz kalabiliriz
Aynı haluk transfer olunca madde yok diyordu. Klasik izlenmeleri düşünce kaos çıkarma derdinde. Osimhen'e en yakın gazeteci bile madde yok diyorken haluk nereden duymuşta madde var diyor.
Bu yaz kaç tane kolpa haber yaptı en son zalewski mevzusu. Haluk'a göre oyuncu ile tamamdı kulübü uçuyordu bonserviste öğrendik ki oyuncu hiçbir zaman tamam olmamış onun yüzünden yattı transfer.haluk transfer islerinde pek kolpa yapmaz gibi
cikar bu hadisenin kokusu yakinda
Bu yaz kaç tane kolpa haber yaptı en son zalewski mevzusu. Haluk'a göre oyuncu ile tamamdı kulübü uçuyordu bonserviste öğrendik ki oyuncu hiçbir zaman tamam olmamış onun yüzünden yattı transfer.
6.5 a madde varmis haluk a gore
son maclarda postif ivmelenmemizin ana sebebi bu herifin takima dahil olmasi
giderse kpasa musabakasinin 2.yarisindaki ekibin les oyununa maruz kalabiliriz
Bu adam olmadan koca bir hiçiz.
Senin kadar yönetimine güvenmeyen ikinci birini daha görmedimBu tür konularda yönetim ne derse tersi çıkıyor hep.
Daha ucuza yedek alirlarChelsea jackson i adapte etmeye başladı osimheni devre arasi kicina mi sokacak
Nerde katakulli orda Dursun. Ben napayımSenin kadar yönetimine güvenmeyen ikinci birini daha görmedim
Sen de,ya saftirik bizi savunamıyor diyon ya da katakullici yalancı diyon.Bir adam hem saftirik hem katakullici nasıl olabiliyorNerde katakulli orda Dursun. Ben napayım