#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6.5 a madde varmis haluk a gore

son maclarda postif ivmelenmemizin ana sebebi bu herifin takima dahil olmasi

giderse kpasa musabakasinin 2.yarisindaki ekibin les oyununa maruz kalabiliriz

Aynı haluk transfer olunca madde yok diyordu. Klasik izlenmeleri düşünce kaos çıkarma derdinde. Osimhen'e en yakın gazeteci bile madde yok diyorken haluk nereden duymuşta madde var diyor.

Aynı haluk transfer olunca madde yok diyordu. Klasik izlenmeleri düşünce kaos çıkarma derdinde. Osimhen'e en yakın gazeteci bile madde yok diyorken haluk nereden duymuşta madde var diyor.

haluk transfer islerinde pek kolpa yapmaz gibi

cikar bu hadisenin kokusu yakinda

İcardi izlerken içinden vay a.... herife bak demiyorsa ben bir şey bilmiyorum.

Böyle bir adam olamaz abi. Şaka falan yapmıyorum, bu sene etinden sütünden faydalanalım şu Uefa'da kupa mupa gidebildiğimiz kadar gidelim. Bir daha böyle bir fırsatımız olmayacak.

Bir de dua edelim devre arası gitmesin.

haluk transfer islerinde pek kolpa yapmaz gibi

cikar bu hadisenin kokusu yakinda
Bu yaz kaç tane kolpa haber yaptı en son zalewski mevzusu. Haluk'a göre oyuncu ile tamamdı kulübü uçuyordu bonserviste öğrendik ki oyuncu hiçbir zaman tamam olmamış onun yüzünden yattı transfer.

Bu yaz kaç tane kolpa haber yaptı en son zalewski mevzusu. Haluk'a göre oyuncu ile tamamdı kulübü uçuyordu bonserviste öğrendik ki oyuncu hiçbir zaman tamam olmamış onun yüzünden yattı transfer.

zalewski de dogru haber yapan muhabir var mıydi ki

onun disinda sallai yi jelerti jakobs u falan hep bu söyledi diye animsiyorum bu yaz

Adamın arkadaşı konratında çıkış maddesi olmadığını ve Osimhen sezon sonuna kadar takımda kalmak istediğini söylüyor üzerine pek laf etmeye gerek yok. Bu adam osimhenin transferinin bütün detaylarına hakimdi yanılma ihtimali pek yok.

6.5 ne ya bize o miktarı verip kira sözleşmesini mi feshedecekmiş. Devre arasına kadar 15 gol atsın bedavaya oynatmış oluruz güzel deal

Oyle bi madde yok dediler,fabrizio itin teki.onemli olan osimhenin mutlu olması ve onun kararı ve o da burayı seviyor zaten

Bu adam olmadan koca bir hiçiz.

Elbette Osimhen gibi olamaz ama Onachu gibi oyuncular bulmamız gerektiğini resmen sarsarak gösterdi bize.

Fiziksel güç + atletizm birleştiğinde eğer KÜTÜK değilsen günümüz futbolunun hele bu ligin bug’ısın

Düşünsene renkdaş şöyle bi kadro

Muslera
Jakops - Sanchez - Sanchez - Jakops
Sara - Torreira - Torreira - Barış Alper
Osimhen - İcardi

(İcardi’yi çıkarmaya gönlüm el vermiyor özür dilerim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt