#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmhen kalacağını kendisi de söyledi geçen,uzatmayalim

Ben bonservisini alma ihtimalimizi bile düşünüyorum 20-30 peşin çıkartılır bi şekilde kalanı taksite bölünür yeterki osimhen burada kalıyorum desin ki şampiyonluk durumunda taraftarla aşk yaşayacak love/love
Insallah.Derbilerde taktik ziyech ve saranin osimhene uzun oynaması bile olsa maçları aliriz gibi,orda ziyech yunus baris sallai falan olacak topu indirdiginde

Osimhen burada kalırsa seneye 2-3 üst düzey transfer ile Şl’de yarı final yaparız diyorum

osi baba kesin olarak gidecek de, profil olarak bize bazı şeyleri gösterdi. bence bu sene mauro babanın da son senesi olacaktır. seneye osi profilinde yırtıcı bir santrafor + bats yapmalıyız hücum işini.

osi baba kesin olarak gidecek de, profil olarak bize bazı şeyleri gösterdi. bence bu sene mauro babanın da son senesi olacaktır. seneye osi profilinde yırtıcı bir santrafor + bats yapmalıyız hücum işini.

Bu futbolcu tipleri ya soğuk ülkelerden ya da Afrika’dan çıkıyor.

O pazara yönelmeliyiz.

Ben bonservisini alma ihtimalimizi bile düşünüyorum 20-30 peşin çıkartılır bi şekilde kalanı taksite bölünür yeterki osimhen burada kalıyorum desin ki şampiyonluk durumunda taraftarla aşk yaşayacak love/love
Bonservis işini gecelim galatasaray bir oyuncuya 80 veremez. Üzerine birde 10 yıllık vereceksin imkansiz o iş. 30'undan sonra gelir gelirse.

Kalacak sezon sonuna kadar,dedikodulara mahal vermeyelim.itler gol atınca hemen konuşur oldu

Bonservis işini gecelim galatasaray bir oyuncuya 80 veremez. Üzerine birde 10 yıllık vereceksin imkansiz o iş. 30'undan sonra gelir gelirse.
75 milyon serbest çıkışı osimhen kalacam derse pazarlıkla 65 e iner o 20-25 de verilir kalanı taksit osimhenede 10 milyon verirsin senede sıkıntı olmaz transfer dönemi senelik 10 milyondan rabiot alıyorduk neredeyse

75 milyon serbest çıkışı osimhen kalacam derse pazarlıkla 65 e iner o 20-25 de verilir kalanı taksit osimhenede 10 milyon verirsin senede sıkıntı olmaz transfer dönemi senelik 10 milyondan rabiot alıyorduk neredeyse
Pollyanna ile bir akrabalığınız var mı? Çünkü 85 olan çıkışı 75'e indirip ki bu nakit olarak çıkıştan bahsediyoruz birde pazarlıkla 65 yapıyorsunuz birde taksitli. Bunun olması için napoli başkanının kasedi olması lazım elimizde.

Pollyanna ile bir akrabalığınız var mı? Çünkü 85 olan çıkışı 75'e indirip ki bu nakit olarak çıkıştan bahsediyoruz birde pazarlıkla 65 yapıyorsunuz birde taksitli. Bunun olması için napoli başkanının kasedi olması lazım elimizde.
Napoli başkanı çok aklı yerinde biri olsaydı herifi kadro dışı bırakıp kovar gibi yollamazdı zaten ayrıca burada çıkış maddesinin 75 milyon olduğu konuşuluyordu daha öncesinden buradan yola çıkarak 75 dedim ayriyetten için rahat edecekse Polyana yeğenim olur

tr.webp

55e fln alırız bence kimse o kdr para vermior artık sporcu genç değilse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt