- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Predator gibi adam rakip stoper olsam karşıma çıkmasını istemeyeceğim ilk fw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevindi baya yanlış gördün galibaYine çok iyiydi ama yunusun attığı gol sonrası hareketi hiç hoş değildi
Niye pas vermedi diye kızdı gibi geldi bana sanki çünkü öncesinde çok istedi topuSevindi baya yanlış gördün galiba
Niye pas vermedi diye kızdı gibi geldi bana sanki çünkü öncesinde çok istedi topu
Ben de öyle zannettim.Niye pas vermedi diye kızdı gibi geldi bana sanki çünkü öncesinde çok istedi topu
N'apti? kacirdimYine çok iyiydi ama yunusun attığı gol sonrası hareketi hiç hoş değildi
Çok istediği için gol atmayı önce baya serzenişte bulundu ama sonrasında devam ettirmedi ve sevindi.N'apti? kacirdim
Yunustan topu ısrarla istedi yunus dönüp vurunca kızdı gibi geldi bana ama devamı kadrajdan çıktı. Sonrasındaki vücut dilinden anlaşılır ancakN'apti? kacirdim
Çok sinirlendi oradaYunustan topu ısrarla istedi yunus dönüp vurunca kızdı gibi geldi bana ama devamı kadrajdan çıktı. Sonrasındaki vücut dilinden anlaşılır ancak
Çok sinirlendi orada
Ortalığı karıştırma çabalarını sonuçsuz bırakacağız
Topa tam abanacakken yunus kendisi vurdu kaleye. Yunus'a atarlandı ben vuracaktım diye.N'apti? kacirdim
Oraya da kalmadı zaten, maç sonu sahada bayağı eğleniyorduSinirlenmesi normal maç anında hırslı bir oyuncu soyunma odasında yumuşar gol atmak istiyor beşiktaş'a şöyle sağlam bir patla.
Bunlara çok takılmamak lazım, hırslı oyuncu görmek sevindiriyor gamsızlardan sonra hırslılar adamdır.Oraya da kalmadı zaten, maç sonu sahada bayağı eğleniyordu