#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene yapıyı gotlerine sokan adam gibi adam.. Mhksini fenerini bjksini ustuste koyup geçiyor ..O kadar kritik bir sezonda geldi ki hele İcardinin yokluğunu düşününce resmen Allah'ın bir lütfu takımımız için..
Osimhen olmasaydı muhtemelen bu şerefsiz köpekler amaçlarına ulasacakti

Perşembe ve bugün çok rahat hat trick yapardı. Bakalım kime nasıp olacak

1731269382419.webp

Şikeci yavşakların bu seneki Bütün planlarını alt üst eden adam. Oysa bu sene rahat rahat şampiyon olacaklarını sanıyorlardı. adam bütün hayallerini yok etti hepsinin.

Osimhen sezonu değiştiren inanılmaz kritik bir transfer oldu ve çok büyük bir fark yarattı. Osimhen'in ilk geldiği dönem baya formsuzduk ve ligdeki galibiyetlere rağmen takım tam olarak ritminde değildi. Osimhen dahil olduktan sonra ise takımın performansı resmen zirveye doğru çıktı. Puan kaybettiğimiz iki maçın bir tanesinde 3-1 öndeyken Osimhen sakatlanıp çıktı diğerinde ise hiç oynamadı. Sezonun başlangıcındaki tüm kara bulutları dağıtan rakiplere korku salan inanılmaz bir transfer emeği geçenlere şapka çıkarmak gerekir. Ayrıca Icardi'nin sezonu kapatacak ölçüde büyük bir sakatlık geçirmesinden sonra belki 2 kat daha değeri artan bir ekleme olduğunu da söyleyebiliriz.

Sergen Yalçın: "Senin santraforun Osimhen, heyecanlanmaz mısın?"

Candaş Tolga Işık: "Sen de ne Osimhenci çıktın ya..."

Sergen Yalçın: "Ben çıkmadım hocam, adam bana bunu söylettiriyor. Türkiye'ye gelene kadar Osimhen diye bir oyuncu tanımıyordum. Vallahi tanımıyordum."

(Ekol TV)

Sergen Yalçın: "Senin santraforun Osimhen, heyecanlanmaz mısın?"

Candaş Tolga Işık: "Sen de ne Osimhenci çıktın ya..."

Sergen Yalçın: "Ben çıkmadım hocam, adam bana bunu söylettiriyor. Türkiye'ye gelene kadar Osimhen diye bir oyuncu tanımıyordum. Vallahi tanımıyordum."

(Ekol TV)
(Türkiye'ye gelene kadar Osimhen diye bir oyuncu tanımıyordum) derken ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt