#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede manyak var bizi bulur. 3 sezon önce Icardi de böyle düşeşe gelmişti, altı üstüne denk gelmiş PSG’den düşürmüştük. Adam öyle bağlandı ki ertesi yıl ucuza bonservisini kapattık. Şimdi daha büyük, çok daha büyük bir düşeş geldi, adam geldi ve bağlandı. Lan Dünyanın en iyi forvetlerinden birisin ve CL’de bile mücadele etmeyen takıma gelip bağlanıyorsun. Abi deli misin sen?

Butun ligdeki takımlar birleşip allstar kadrosu yapsa bile Osimhen-Davinson varken gram korkmam. Herifler Space Jam filmindeki Michael Jordan gibi takiliyolar ligde. Osimhen gibi bir sey gormedim ben bu ligde. bi adam her ortaya kafa vurur mu her hava topunu alabilir mi. Herif haksiz rekabet tek kelime İnanilmaz! Umarim sezon sonu bi duses atariz da,kulübe bu kadar baglanmis bi adami oyle ya da boyle aliriz. Hem iyi futbolcu hem muthis mutevazi hem muazzam aidiyeti var. Ne paralara gelip de yatanlar gordu bu gozler. Alamasak bile hakkimiz helaldir kendisine simdiden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam galiba mevcut durumda dünyanın en iyi santraforu. Haaland belki daha golcüdür ama oyun içinde bu kadar faydalı değil. 25 yaşında Galatasaray forması giymesi akıl almaz bir durum. Bonservis işi hayalden öteye gitmez 1 sene etinden sütünden faydalanıp top class bir klübe yollayalım.

Adam ceza sahasina atilan her topu tekte ama kafayi sokuyo ama ayagini bi şekilde kaleye sut cekiyo. Yetmiyo dun bi ara orta sahada top almaya geldi ve hatta cikmadan once defansta savunma yapti kafasi Muslera'ya gitti. Onun bu cabasi ile tüm takim (niyeyse Baris haric) her yerde oyunun icine girer çabalar oldu. Davinson ve Sara'nin iyi oyununda da bunun etkisi var.

9 mac 8 gol 3 assist 3-5 de cuku buyuk diye ofsayttan sayilmayan var. Muthis bir baslangic. Attigi goller de oyle poacher style ya da karambolden atilmis goller degil. Herif bildigin boga gibi. Yetenek ve zeka da ortalamanin cok ustunde. Herif kendi gol pozisyonuna giriyor. Baskasinin pozisyonlarina dalip pizisyon bozmuyor. Bencil de degil. Daha onceden tanidigi Mertens ile oynamasi buyuk bir arti. Allah nazardan saklasin. Yalniz bizim zuper lig defanslari ayi gibi girmeye basladilar. Yani nezaketen savunmasinlar ama bacagini eline verme cabalari sezdim dun Samsun macinda.

9 mac 8 gol 3 assist 3-5 de cuku buyuk diye ofsayttan sayilmayan var. Muthis bir baslangic. Attigi goller de oyle poacher style ya da karambolden atilmis goller degil. Herif bildigin boga gibi. Yetenek ve zeka da ortalamanin cok ustunde. Herif kendi gol pozisyonuna giriyor. Baskasinin pozisyonlarina dalip pizisyon bozmuyor. Bencil de degil. Daha onceden tanidigi Mertens ile oynamasi buyuk bir arti. Allah nazardan saklasin. Yalniz bizim zuper lig defanslari ayi gibi girmeye basladilar. Yani nezaketen savunmasinlar ama bacagini eline verme cabalari sezdim dun Samsun macinda.
Bu da alttan alta bir talimat bence. Icardi'ye korkunç bir sertlik vardı ve hakemler bilerek göz yumuyordu. Şimdi Osimhen'e karşı aynısı yapılıyor.

1731329907807.webp

Bonservis işi zor ama hayal gibi kavramlara katılmıyorum geçen kim yazdı hatırlamıyorum çok mantıklı yazmıştı Osimhen gitti genç scout işine girdik zaten 4-5 yılda vereceğimiz para yine Osimhen parasının kulüpten çıkacağı ve bu süreçte başarısız olma ihtimalimizinde olabileceğinden bahsetmişti.

Osimhen gelirse bu 4-5 yılda tam tersi zar atmak yerine çatır çatır başarılar kazanıp rakiplerle olan farkı yok etme şansımız olacak kazandığımız her başarıda zaten parasını çok hızlı amorti eder.

Sanchez, Torreira, Sara, Osimhen omurgayı sağlam tuttuğumuz sürece önümüz çok açık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt