- 26 Aralık 2008
- 9.271
- 10.702
- 2.638
Ben isterim. Haaland normal insan değil. Osimhen bazen insana benziyor en azındanosimhen gitsin halant gelsin ister misin
ben istemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben isterim. Haaland normal insan değil. Osimhen bazen insana benziyor en azındanosimhen gitsin halant gelsin ister misin
ben istemem
osimhen gitsin halant gelsin ister misin
ben istemem

Bu da alttan alta bir talimat bence. Icardi'ye korkunç bir sertlik vardı ve hakemler bilerek göz yumuyordu. Şimdi Osimhen'e karşı aynısı yapılıyor.9 mac 8 gol 3 assist 3-5 de cuku buyuk diye ofsayttan sayilmayan var. Muthis bir baslangic. Attigi goller de oyle poacher style ya da karambolden atilmis goller degil. Herif bildigin boga gibi. Yetenek ve zeka da ortalamanin cok ustunde. Herif kendi gol pozisyonuna giriyor. Baskasinin pozisyonlarina dalip pizisyon bozmuyor. Bencil de degil. Daha onceden tanidigi Mertens ile oynamasi buyuk bir arti. Allah nazardan saklasin. Yalniz bizim zuper lig defanslari ayi gibi girmeye basladilar. Yani nezaketen savunmasinlar ama bacagini eline verme cabalari sezdim dun Samsun macinda.