#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topu kapip kaleciyi gectigi bi pozisyon var orda kaleciyi gecmissin adam hamle yapmis tam ayagina degecekken niye ayagini cekiyorsun?😂😂 inanilmaz yaw dikkatli izleyin bi burak yilmaz olsa penaltiyi almisti

Bu maçta kaçırdıklarını kızdırdı ama şu gerçeği kimse inkar edemez gelmeseydi bjk ile aynı puandaydık. Bu maçta da iyi denebilecek bir-iki kişiden biriydi.

çok aşırı kötüydü bugün

transfer dönemi kapanınca formu artacaktır bence

Ulan şu adamı da beğenmiyorlar pes yaa

Osimhen'i bile bitirdik

Bravo Okan muhteşem taktik planlaman ile muhteşem oyun anlayışın ile Osimhen'de çöp oldu

Adam olmasa pozisyona giremeyiz pozisyona ne anlatıyorsunuz yahu

Kim ne derse desin adam müthiş topçu bence. Bazen kaçırılmayacak golleri dahi kaçırsa da asla bencil değil ve de girdiği pozisyonların çok büyük çoğunluğu bireysel artılarıyla ortaya çıkıyor. Alıp alabileceğimiz en iyi forvet. Manu yöneticisi olsam 80'i verir alırım gerekirse. Galatasaray yöneticisi olsam 50 verip almam bu da ayrı konu.

Çok kaçırsa da girdiği pozisyonlara girebilecek adam yok.

Icardi diye ağlamayın sanki izlemiyorduk hangisine giriyordu o pozisyonların, yürüyecek hali olmuyordu sahada.
karşılaştımıyorum ama icardi osimhen'i anormal rahatlatıyordu ya

kanatlar mertens ve osiyi yönetiyordu ağır vs olsada. osimhen o işi yapamaz , topla o kadar ince değil, pas vs işlerinide iyi yapamıyor.

Başka maçlar mi izliyoruz bilmiyorum,adam sahada her şeyini veriyor rakip defansın üzerine kabus gibi çöküyor.. çok mütevazi ve sorunsuz bir futbolcu..ben çok beğeniyorum..bay,osimhen ve sara harici kimseyi beğenmedim dün akşam..

Cidden ofsaytı eksisi artısı değil de saranın 3 tane kafasına nişanlanmış ortalarına da vurmadın. Bunlara vurmucun da bu atletizm ile hangisine vurucan. Malesef fizik olarak geriye gidiyor. Ama hala takımın yüzde 40'ı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt