#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazandın evet dün dışında

Tottenham’ı onun sayesinde yendin, Paok maçında da ağırlığını koyan oydu.

O yokken RFS ve Malmö'yü bile yenemedin.

Fenerbahçe'yi de onun ağırlığıyla yendin, mahvetti o gün feneri

Sendeki bu takıntıların geçme ihtimali yok dün Nelsson'a öyleydin sonra başkasına bugün buna

Bu adam gelmese bugün Fenerin gerisindeydin sabahlara kadar aksini iddia et istersen, gerçek bu
En son yazdığını inkar etmiyorum, ama bu, osimhenin berbat performans verdiği gerçeğini değiştirmiyor. Zaten takımda osimhen harici fark yaratan barış sara davidson var. Keremi de el birliğiyle gönderdik şükür.
Aynı golleri diagne kaçırsa burada bir dğnya laf edecekler adamlar napoliden gelen 100m euroluk adama hiçbir şey yazamıyor, bitiricilik çalış denmiyor
Görüntüyü biri açıklasın

IMG_0519.webp

Kazandın evet dün dışında

Tottenham’ı onun sayesinde yendin, Paok maçında da ağırlığını koyan oydu.

O yokken RFS ve Malmö'yü bile yenemedin.

Fenerbahçe'yi de onun ağırlığıyla yendin, mahvetti o gün feneri

Sendeki bu takıntıların geçme ihtimali yok dün Nelsson'a öyleydin sonra başkasına bugün buna

Bu adam gelmese bugün Fenerin gerisindeydin sabahlara kadar aksini iddia et istersen, gerçek bu
Bjk maçında da bayağı iyiydi.

Bjk maçında da bayağı iyiydi.
maalesef kendilerini ciddiye alamıyorum

samsun maçı desek daha doğru olur, daha zor bir maçtı zira. zaten bakarsak konya maçında bile yoktan gitti penaltı aldı da yendik yani, ortada pozisyon yoktu onda da.

olum ne anlatıyorsunuz siz ya , hala bu adamı boklayan mı var

bugün osimhen olmasa , fenerle puan farkı tam tersiydi

Girdiği pozisyonlara Barış hariç girme ihtimali olan bile yok kadroda. Akan oyunda bir iki tane tıklatması lazım açılması için.

Cidden almaya kalksak kendisi kalmak istemez bu takimda, ha o paralari eder mi? Asla, yasi 21 veya 22 olup daha skorer olsa her hali ile eder

Osimhen'i mi beğenmiyoruz inanılır gibi değil

Icardi-Osimhem ikilisi devam etseydi bu adam çok net 5-6 gol daha fazla yazmıştı

Morata transferi gerçekleşirse gol sayısını rahatlıkla arttıracak

Osimhen'i mi beğenmiyoruz inanılır gibi değil

Icardi-Osimhem ikilisi devam etseydi bu adam çok net 5-6 gol daha fazla yazmıştı

Morata transferi gerçekleşirse gol sayısını rahatlıkla arttıracak

Ben farklı maçı mı izliyorum anlamıyorum. Üreticiliği sıfıra yakın bir takımla ve Kuzey takımlarına uzun topla oynayan bir mantıkla oynuyoruz ve bu adam savunmaları delik deşik ediyor ama gördüğü muamele ilginç.

hakan şükür'de çok gol kaçırırdı ama avrupa'nın en iyi oyuncularından biriydi. geçen sezon kendi sahamızda fener maçını hatırlayın ileriye dahi gidemedik. icardi vardı o maçta ne oldu? y. boys maçlarında icardi vardı. geçen sezon fener maçında osimhen olsaydı pozisyona girmeden maçı kaybetmezdik. üstelik dün gol attı diye hatırlıyorum osimheni.

Çok iyi topçu. Bizde kalmaz gider zaten.

Amma ve lakin 100 milyon avroluk topçu da değil bu da bir gerçek.

Eski Acik dinliyorum, güzel bir tespit yaptilar: Osimhen her zaman yalniz önde. Pozisyon ararken de bulurken de. Hep yalniz.

Kerem Aktürkoglu'nu özlemiyorum ama yalan yok, Icardi'nin en önemli partneri Kerem'di cünkü Kerem hep cezasahasina yakin oynuyordu. Simdi böyle biri yok.

Umarim Morata Osimhen'in Kerem'i olur.

Fiziken bitik adamları kadrodan çıkaramayan okan osimhenin yalnızlığı içersinde yarımbuçuk pozisyonlardan gol çıkartma çabaları ve barışın deli dana gibi koşturması dışında atak geliştiremiyor

kral iyi ki taraftarımızın bir kısmının saçmalamasını takmıyor

Okanball sebebiyle tam doyamadık ama yerin başka kral

Gelmese şampiyonluk ihtimalimiz sıfırdı
Kadıköy'den max 1 puanla muhtemelen 0 puanla dönerdik
Atlet olduğu için topu şişirme alternatifimiz oluyor
Kendi pozisyonunu yaratıyor

Bunların hepsine ok ama 1 maçı direkt olarak golleriyle alması lazım artık. Haftalardır akan oyunda suskun. Antebe puan verirsek çarşı pazar karışacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt