Burak Demirbağ
Sarı Üye
- 18 Eylül 2018
- 493
- 149
- 288
4 gün boyunca stadımızda girişi 10000 den antrenman yapalım bonservisini karşılarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben eskilerle yaşamaya bayılırım ve hiçbir zaman gelişmeyi düşünmem. böyle yaşamayı kendime şiar edinmişimdir.Eğer oynarsa sakatlık sonrası nasıl döneceğini göreceğiz.
Son hâliyle bile eleştiri alıyordu. Ben eskilerle yaşamayı sevmem her zaman güncel düşünmeyi tercih ederim.
Icardi ilk sezon müthişti sonra rölantideydi şimdi ise koca bir karanlık.
Bu filmin sonu kötü bitmemeli. Gitmezse sen dahil birçok kişi eleştirecek. Bu da not olsun.
Kızlarının durumundan dolayı bende sanki böyle bir şey olacak diye düşünüyorum. kızlarının velayetini alamama işi adamı etkiliyor.
Öyle olduğunu gözlemleyebiliyorum kendinin farkında olman sevindirdi böyle devam et.ben eskilerle yaşamaya bayılırım ve hiçbir zaman gelişmeyi düşünmem. böyle yaşamayı kendime şiar edinmişimdir.
sanırım bu yüzden aynı fikirde olamadık.
haklı olabilirsin.
üyeler ile düzgün bir üslup ile yazmaya devam edeceksin. aslan görmek istiyorsan ---> hayvanat bahçesine.Öyle olduğunu gözlemleyebiliyorum kendinin farkında olman sevindirdi böyle devam et.
Sen biraz dinlen.üyeler ile düzgün bir üslup ile yazmaya devam edeceksin. aslan görmek istiyorsan ---> hayvanat bahçesine.
Napoliye icardi +50 m euro verelim kapansın konu.
Napoliye icardi +50 m euro verelim kapansın konu.
Konyanın içinde gezdirdiği maçta rating kaç memom
1 gol 1 asist ile 8,5 hakketmistirKonyanın içinde gezdirdiği maçta rating kaç memom