#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer oynarsa sakatlık sonrası nasıl döneceğini göreceğiz.

Son hâliyle bile eleştiri alıyordu. Ben eskilerle yaşamayı sevmem her zaman güncel düşünmeyi tercih ederim.

Icardi ilk sezon müthişti sonra rölantideydi şimdi ise koca bir karanlık.

Bu filmin sonu kötü bitmemeli. Gitmezse sen dahil birçok kişi eleştirecek. Bu da not olsun.
ben eskilerle yaşamaya bayılırım ve hiçbir zaman gelişmeyi düşünmem. böyle yaşamayı kendime şiar edinmişimdir.

sanırım bu yüzden aynı fikirde olamadık.

haklı olabilirsin.

İstenirse bu para bir şekilde bulunur. Taraftar destek verir, özel forma basılır, iş adamları ve sponsorlar devreye girilir.

Asıl sorun Osimhen kalmak isteyecek mi? Doğal olarak kendisi Avrupa'da en azından cl liginde kupa ihtimali olan bazı kulüplerden birinde oynamak isteyebilir.

Eğer Osimhen ikna edilirse burada kalır. İkna olmaz ise maalesef gider.

Bu arada bu kadar iyi golcü, iyi insan, iyi takım arkadaşı olan bir forvet çok zor bulunur. Keşke gitmese.

Not : Ben İcardi'nin eskisi gibi olacağından şüpheliyim. Hem fiziksel olarak hem de pis karısının yaptıkları ve çocuklarını alamaması yüzünden manevi olarak etkilenmiştir. Ayrıca anlayamadığım neden hala İstanbul'a dönüp çalışmalara başlamadığı. Ne kadar erken o kadar iyi. Ama gelmiyor. Mesela Osimhen ile İcardi arasındaki farklardan biri de bu. Biri disiplinli çalışıyor diğeri serbest takılmayı seviyor.

Afbeelding

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt