#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya'da santrafor sıkıntısı varken hele oynamayacağı takım yok. Barca dün Ferran Torresle oynadı, Lewa sürekli sakatlanıyor.

Mevzu ihtiyaç değil bütçe, bir Avrupa takımı için Osimhen 200 milyon euro maliyet demek ve bunun altına girmeleri zor.

Bizim için vergi avantajıyla me 100 milyon euro bandına 3 yıllık maliyet olur ama bonservisi sponsora yedirmek şart.

Galatasaray iyi hoş diyoruz da Hakan Safi gibi birisi bile çıkmıyor verip direkt bonservisini alayım diyecek, kulübün parasıyla almak çok riskli iş olur ki o kadar nakit de çıkaramayız.

Şampiyon olursak kutlamaları gerçekten milyonlarca insanın katılacağı ya da katkı sağlayacağı bir formata sokup gelire dönüştürmek lazım, kampanya da direkt Osimhen için yapılmalı, ben tarihte bu kadar baskın bir santrafor görmedim buna Icardi dahil, kendi başına haftalarca bizi potadan düşürmedi, şu an takım toparladı ama ocak şubat ayını sayesinde geçtik.
Şampiyonluk + 5.yıldız kutlamaları icin dediğin gibi özel bir organizasyon yapılmalı. Bu sayede baya ücret çıkartılır. Bu sene ben gelmeyi düşünüyorum kutlamalara, paralı olsun yine de gelirim mesela. Çoğu insan gelecektir, forma satışı ürün mağazacılık app üzerinden ekstra gelirler derken kasayı doldurmak şart. Maaş & bonservis'e de sponsor olunursa imkansız değil bence alınması ama Osimhen'in de kalmak istemesi lazim.

Bonservisini birisi versin; 2 seneye Araplara ya da birden büyük bir kulübe satar geri ödersin. Rakipten daha uzak toplara acayip yetişiyor; rakip savunmayı huzursuz etmediği an yok. Müthiş baskın bir adam. Diğer forvet oyuncuları gibi primeını 28 yaşayıp bir de bitiriciliği tamamlarsa nasıl bir şeye dönüşeceğini tahmin edemiyorum
Ucu ucuna ofsaytlardan iptal edilen 7-8 golü var yav zaten 40 gole çoktan ulaşmış olabilirdi.

Bir de total maç sayısı da az baktığında.

Takımda öyle servis yapacak Yunus - Mertens vardı, onlar da ikinci yarı çok az süre buldular.

fabrizionun dedigi gibi, osimhen sana kimse 12m net vermicek gibi. bize kaldin simsek.

Verilecek bonservis de geri dönüşü olmayan para değil. %50 sine satarsın daha sonra. Ama iş Osimhen'de bitiyor. Mutlaka şansını denemek ister elit kulüplerde. Oralarda da bu sevgi ortamını bulamaz. Gittiği yerde başarısız olursa o zaman geri gelir bence. Gitme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum ama mantıklı olan bu.

Olum sen manyak mısın ya şu videoyu paylaşıp durma bak yakacan ciğerimizi be kardeşim. Bi yanlış yap artık üzülmeyelim.

Ekli dosyalar

• IMG_20250427_233643.webp
    IMG_20250427_233643.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 10
Bende dünyanın en iyi forveti. Bir tık üstü Haaland mı, ondan bile emin değilim. Adam resmen makine. Kırdı geçti ligi.
Bakmayın piyasa değerinin düşmesine..Şu an arsenal,city,barca gibi takımlarda olsaydı piyasa değeri mbappe seviyesinde olurdu.Öyle rezil bir site oldu bu transfermarkt..
Mbappe,haland,osimen üçlüsünden hangisini istersin deseler hiç abartısız söylüyorum osimeni derim.

parası neyse bi şekil vermek lazım
istekleri neyse bir şekil ikna etmek lazım
böyle fırsat bir daha gelmez, min 6-7 sene kafamız rahat eder.
bunun gibisini bulana kadar daha fazlasını harcarız, ve bulamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt