#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıklı düşünüp kendimi osimhen yerine koysam, projeyi görmeden 75 verse bile Galatasaray a gelmezdim. Kale kim olacak, kanatlar kim, seneye plan nedir, hedefler nelerdir. Takımdaki konumum ne olacak vs vs bir sürü parametre var. Gelip futbol hayatını bitirme durumu var, İngiltere'ye gidip en kötü ihtimalle orda başarısız olup Araplardan 40-50 cukkalama durumu var. Böyle bir projeyi hatip falan sunamaz, Erden Timur icardiyi böyle ikna etti. Safi paraya ne torreira ne mertens ne icardi gelirdi.

1746037009568.webp

Ben olaya şu şekilde bakıyorum. 25 yaşında uzun yıllar oynayabilecek komple bir santrafor. Aldığın taktirde 4-5 sene başka kimseye ekstra paralar ödemeden garanti verim sağlayacak oyuncu. Şimdi Hagi sonrası gomis sonrası yerlerine oyuncu getirmek için minimum 4 yıl süresince getirilen oyunculara ödenen paralar atla deveyi geçti. Atıyorum bir falcao vs maliyetleri ile gelen oyunculara 50 milyon üzerinde rakamlar harcanarak 0 başarı elde edilip üzerine oyuncu göndermelerinde de para bayılındı. Bunun bir de ekstra sonraki satış ihtimali çok yüksek. 75 e alıp 100 e satma ihtimalinde var. Ama şunu kesin söyleyeyim. 75 milyon osimhen in yerini doldurabilsin diye alınacak ama dolduramayacak 3 oyuncuya verilecek para. Başka birşey değil.
Marcao’nun yeri bence daha iyisiyle doldu. Icardi sendeliyordu Osimhen geldi vs bir ton ters örnek de çıkarırım. Osi’nin yeri zaten dolamaz bu Gomis örneği gibi de değil bence.

75i çıkarıp tekte verecek ekonomin olsa bankalar birliğine 2 senede 2.5 milyar faiz ödemezdin zira Osimhen parası 2 senede bb faizine gtti zaten.

Tek yol sponsor cash vermek için onda da hikaye yine bize bağlı değil, Osi kalmak istemeli ki istemesi için de çok fazla mantık göremiyorum.

İş bizim seçimize kaldı noktasından çok uzağız iki yönden de yani. Para olsa ve adam istese hak verebilirdim ama ikisi de değil mevcut durum.

Marcao’nun yeri bence daha iyisiyle doldu. Icardi sendeliyordu Osimhen geldi vs bir ton ters örnek de çıkarırım. Osi’nin yeri zaten dolamaz bu Gomis örneği gibi de değil bence.

75i çıkarıp tekte verecek ekonomin olsa bankalar birliğine 2 senede 2.5 milyar faiz ödemezdin zira Osimhen parası 2 senede bb faizine gtti zaten.

Tek yol sponsor cash vermek için onda da hikaye yine bize bağlı değil, Osi kalmak istemeli ki istemesi için de çok fazla mantık göremiyorum.

İş bizim seçimize kaldı noktasından çok uzağız iki yönden de yani. Para olsa ve adam istese hak verebilirdim ama ikisi de değil mevcut durum.
bize ya da bir başkasına.

sence napoli, osimhen'i 75 m euro'ya mı satacak?

bize ya da bir başkasına.

sence napoli, osimhen'i 75 m euro'ya mı satacak?
Maaş talebine bağlı olarak evet, yıllık maaşıyla 200 milyon euroluk bir kontrat ediyor, benim tek umudum da bu noktada, bu maliyetin altına girmeyi tercih etmeyebilirler.

Chelsea ile sorun yaşamışlardı ama eğer o çözülürse 1 günde gider Chelsea’ye.

Maaş talebine bağlı olarak evet, yıllık maaşıyla 200 milyon euroluk bir kontrat ediyor, benim tek umudum da bu noktada, bu maliyetin altına girmeyi tercih etmeyebilirler.

Chelsea ile sorun yaşamışlardı ama eğer o çözülürse 1 günde gider Chelsea’ye.
ben hiçbir kulübün (araplar dahil), 6 ay sonra bedavaya anlaşabilecekleri bir oyuncuya 75 m euro bonservis vereceğini sanmıyorum açıkçası. mbappe için bile real vermedi o parayı, 1 sene daha bekledi.

bence max 40'a falan gider osimhen kime gidecekse de.

Osi gider Morata kaldırsa hem kanatlar hem 10 numara tartışmasız isimler olmalı

ben hiçbir kulübün (araplar dahil), 6 ay sonra bedavaya anlaşabilecekleri bir oyuncuya 75 m euro bonservis vereceğini sanmıyorum açıkçası. mbappe için bile real vermedi o parayı, 1 sene daha bekledi.

bence max 40'a falan gider osimhen kime gidecekse de.
Sözleşmesini 2027ye uzattı diye biliyorum kiralanmadan önce.

Osi nin isteğinden bağımsız konuşuyorum. Bana kalmayacak gibi geliyor. Sadece mali şartlar konusunda örneklendirdim. Osi ve icardi sonrası yapılacak 3 hatalı transfer maliyeti olur demek istedim. Mali açıdan almanın mantığımı belirtmek istedim.

Osi nin isteğinden bağımsız konuşuyorum. Bana kalmayacak gibi geliyor. Sadece mali şartlar konusunda örneklendirdim. Osi ve icardi sonrası yapılacak 3 hatalı transfer maliyeti olur demek istedim. Mali açıdan almanın mantığımı belirtmek istedim.
Anladım da Gomis’in maaşına 500 bin euro zam yapmaktı mevzu. Bu tercihti.

Burada cash 70 milyon euro vermek gerekiyor, öyle bir para yok yani o yüzden tercih noktasında değiliz dedim.

PL ilgisi olursa kalmaz. Şans lazım kalması için.

Osimen hocammmmmm 😍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt