#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence onca maç yaptık bir de şimdiden imzayı atıp kulüpler şampiyonasında falan oynamaya gerek yok diye bekletiyor al hilal teklifini

Turnuva biterayak imzayı atar hakkıdır da tatil yapmak yani

bence onca maç yaptık bir de şimdiden imzayı atıp kulüpler şampiyonasında falan oynamaya gerek yok diye bekletiyor al hilal teklifini

Turnuva biterayak imzayı atar hakkıdır da tatil yapmak yani
abi onun kolay yolu var yahu :)

izin alır, bahane üretir, o turnuvada oynamayacak şekilde anlaşır vs vs...

sırf bu yüzden neden bekletsin? :d

PL'yi ciddi arzuladığını düşünüyorum. Man Utd, Chelsea, Liverpool, Arsenal hepsi santrfor bakıyor

Öte yandan Barcelona ve Real Madrid'e santrforlar yazıldı. Juventus zaten istiyor

Beklemesi normal. Bence iyice bi bekler kim nereye gidiyor. İstediğini alamayan bir PL kulübü kendisine istediği parayı verebilir. Acele etmesi için bir sebep yok

Baktı gerçekleşmiyor Arabistan'dan onu yine isteyeceklerdir. Biz de isteyeceğizdir. O yüzden bekler

Bu adamın plden istenmemesini garip buluyorum sırf trde oynadı diye almıyorlar.

PL'yi ciddi arzuladığını düşünüyorum. Man Utd, Chelsea, Liverpool, Arsenal hepsi santrfor bakıyor

Öte yandan Barcelona ve Real Madrid'e santrforlar yazıldı. Juventus zaten istiyor

Beklemesi normal. Bence iyice bi bekler kim nereye gidiyor. İstediğini alamayan bir PL kulübü kendisine istediği parayı verebilir. Acele etmesi için bir sebep yok

Baktı gerçekleşmiyor Arabistan'dan onu yine isteyeceklerdir. Biz de isteyeceğizdir. O yüzden bekler
Buna Napoli’den ayrılırken birisi seni biz adam yaptık demiş muhtemelen.

Bizdeki challenge’ının başlıca sebebi buydu sonra taraftarla bütünleşinde herşeyi kazanmak istedi ama kişisel mesele demesinin sebebi oydu.

Çok daha büyük olabilecekken olamamanın hüznü var biraz bence ama devre arası istese Arsenal’e giderdi öyle de bir durum var büyük işti bizde kalması.

Para işini kafamda konumlandıramasam da bir şekil alacağız gibi geliyor.

Ben Osimhen'in Napoli'de gördüğü kötü insan muamelesi yüzünden, burada tam tersini ispatlama derdiyle normalden fazla bağlılık gösterdiğini düşünenlerdendim. Napoli'nin kendisi için çizdiği imajın tam tersini ispatlamak için iyi insan olayını biraz kasıtlı abarttı yani. Bizim işimize geldi tabi. Ama bu süreçte camianın kendisine duyduğu yapay olmayan gerçek ilgi kafasını çelmiş de olabilir. Baya eğlendi.

Çekincem şu ki; önümüzdeki sezon bizimle olursa, Napoli'ye karşı kendini ispat mevzusu olmadığında 9 ay boyunca hedeflere yine bu kadar yoğun odaklanabilecek mi? Yoksa nazlanmalar mı başlayacak. Buna müsait bir oyuncu olduğunu unutmamak gerek.
napoli mevzusu ayri baslikta ve veya ayri bi detayli mesajda yorumlanasi basli basina bir konudur ^nazarimda .

nacizane olarak , sahsen , mesajinin son bolumune bir yorum getirmek istedim sevgili mert ;

benim tek endisem olasi ^sakatlik durumu ,

ve afrika kupasi donemi 1 ay civari ayri kalinacak olunmasi .
olur da alirsak ,basta afrika kupasi doneminde mutlak saglam bir yedegi olmasi sart . sakatlik konusu ise,
napoli de sampi olduktan sonraki -son sezon ^yasadigi sakatlik- bariz sekteye ugratti ,peak prime doneminin devam geliskenleri gidisatini .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

sözleşmesi 1 yıl içinde biten birine neden 75 milyon eurolar konuşuluyor ben bu işi anlamadım arkadaş

1748888036964.webp

Hakkaten ha ben bunu düşünmemiştim

40 + kardan paya bıraksana Napoli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt