#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne büyük iş başarmışız biz ya şimdi tekrar izleyince insan daha iyi anlıyor.

Birde adam öyle hırslanmış ki bize gelirken, neredeyse her gol sonrası formayı öpüyor. Bu aidiyet mutlu sonla bitmeli, en az üç sene daha bizde oynamalı...

Bizden gidecekse Arabistan'a gitmesini isterim çünkü 2-3 sene sonra tekrar bize gelme ihtimali çok yüksek olur. Avrupa'ya giderse eğer üzerine birde Arabistan yapma ihtimali çok yüksek.

Bu gitmeyecek gibi.

Sanırım istesiği teklif yok.

İnzaghi almazsa bize kalır gibi.

Bonservisini almamız demek sıkışmış kalıplardan çıkmak büyük denizlere yol almak demek bence tarihi bir fırsat var önümüzde alalım ve ülke sınırları içindeki sıkışmış kalıplardan sıyrılıp büyük çok büyük bir adım atalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizimkiler FOMO ile hareket edip fena domalacaklar gibi duruyor. Osi her ne kadar karakter sahibi olsa da gunun sonunda prof topcu. Istedigini alacaktir. Burada tok alici olmak biraz dassak gerektiriyor o da ne Hatipoğlu'da ne de KAvukçu da var gibi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Farklı bir anlaşma olacak bence. Biz alacağız bonservisi. Sonrasında diyeceğizki kardeşim 1 sene bizde oyna . 1 sene sonunda min. şu kadar bir meblağ( belirlediğimiz bir bonservisi getir ) sonra kime kaça gitmek istiyorsan git. Gerekirse kaardan pay. Eğer 3 4 yıl bizde kalacaksaki ben kalmasını isterim , bu zaman zarfında şampiyonlar ligi olmasada uefada bir final görmesi. Yoksa batmasakta kıvranırız. 2. ihtimalde parayı bu sene gömüp kadro oluşturup transfer yasağı yiyip 1 2 yıl eldeki adamlarla oynamak

Farklı bir anlaşma olacak bence. Biz alacağız bonservisi. Sonrasında diyeceğizki kardeşim 1 sene bizde oyna . 1 sene sonunda min. şu kadar bir meblağ( belirlediğimiz bir bonservisi getir ) sonra kime kaça gitmek istiyorsan git. Gerekirse kaardan pay. Eğer 3 4 yıl bizde kalacaksaki ben kalmasını isterim , bu zaman zarfında şampiyonlar ligi olmasada uefada bir final görmesi. Yoksa batmasakta kıvranırız. 2. ihtimalde parayı bu sene gömüp kadro oluşturup transfer yasağı yiyip 1 2 yıl eldeki adamlarla oynamak

Tam bunu yazmaya girmiştim. :)

Bence Osi, 5 büyük ligden istediğini bulamazsa en azından bizim ile 1 sezon CL deneyip vitrin yapmak isteyecektir.

Napoli'ye seneye satacağız diye 40-50 verip yüzde 20-25 satıştan pay ile Osi'ye de 1 yıl için 20 milyon civarı maaş verilebilir.

75'te serbest kalma maddesi konur ve tüm zararı çıkarırız, sahada göstereceklerinden bağımsız.

Araplara seneye giderse Napoli yüzde 20 pay diyelim ve 50 milyon bonservis diyelim bu durumda eksi 10 milyon oluyoruz o da Osimhen'in alacağı maaştan olacak, sponsorlarda bu kısmı karşılar ise nötr çıkarız ve saha için başarı gelirse ciddi manada artıda oluruz.

Kaldı ki bu sene 50 bons ile kendisini alırsak Sara, Nelsson, Zaniolo, Köhn satışı ile 40 milyona yakın gelir olur ve FFP'den yırtarız.

Yönetimin beceriksizligini bilmesem üzülmezdim çünkü bizim gibi bir ülke için inanılmaz rakamlar konuşuluyordu. Ama bu yönetim x2 sini harcayıp yerini dolduramaz

IMG_3847.webp

Patlat transferi başkanım..!
Osimheni alalım
Şampiyon olalım
Gene POK gibi para yapalım :giggle:

Evet avatarını değiştirdim sana güle güle de dedim ama seni unutmadım ulan unutamam da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt