Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.475
- 2.223
İlk 2 sene icardi
Geçen sene osimhen
Okan buruku şampiyon hoca yapmıştır.
Geçen sene osimhen
Okan buruku şampiyon hoca yapmıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakatlandığında icardi oyuna girecek diye tribünler seviniyoduBir sıkıntı olduğu bariz belli. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış umarım bizde futbol oynama isteğinde herhangi bir azalma olmamıştır yoksa işimiz yaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir sıkıntı olduğu bariz belli. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış umarım bizde futbol oynama isteğinde herhangi bir azalma olmamıştır yoksa işimiz yaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgi saygı ayrı şey. Burda kalmasını sağlayan taraftarın adam yerde sürünürken aşkın olayım söyleyip icardi diye böğürmesi ayrı şey. Adam o günden beri paylaşım bile yapmıyor sosyal medyada.Her zaman böyle olmuştur. Kötü günlerde basın götünden bir şey uydurur. Taraftar da elinde tuzlukla koşar.
Off the record anlarda bile Osimhen'in İcardi'ye olan sevgisi saygısı, İcardi'nin Osi'ye duyduğu saygı ve sevgi kabak gibi belliyken, en başından beri ahrazlar senaryo yazıp yazıp duruyor.
Vallahi billahi bu ülke insanı eğitilmezdir.
Aynen Mustafa. Aynen dediğin gibi.Saygı sevgi ayrı şey. Burda kalmasını sağlayan taraftarın s
Sevgi saygı ayrı şey. Burda kalmasını sağlayan taraftarın adam yerde sürünürken aşkın olayım söyleyip icardi diye böğürmesi ayrı şey. Adam o günden beri paylaşım bile yapmıyor sosyal medyada.
Düzgün yazmıştım nolmus bu mesaja oynama varAynen Mustafa. Aynen dediğin gibi.
Ben bir şey yapmadım.Düzgün yazmıştım nolmus bu mesaja oynama var
kesin mi ? liver maçında oynar inşallahAlanya maçında da yokmuş