#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giderse niye gittin denmez, dünyanın en iyi futbolcularından birini alıp etrafını çok daha kalitesiz isimlerle dolduruyorsun

Sadece o yüzden olduğunu sanmıyorum. Bize geldikten sonra aynı sevgiyi göstermedi taraftar. Ve tabi takım içi maaşı yüzünden sorun yaşatanlar oldu. Ben olsam bende giderdim

mac sonu Okan Buruk´a birilerini sikayet etti , biraz mutsuz gibi bu aralar

Sali gunu kaybedersek ortalik karisir. Maasindan dolayi takim ici buyuk huzursuzluk var gibi

Sali gunu kaybedersek ortalik karisir. Maasindan dolayi takim ici buyuk huzursuzluk var gibi
Takım içi huzursuzluk olduğunu düşünmeniz bir yana bunun Osimhen'in maaşından dolayı olduğunu düşündüren nedir rtş

Bir de dünyada şu an Liverpool'a yenildi diye karışacak takım yok bizim taraftar biraz karışmak istiyor gibi

Osimhen’in maaşını tartışacak futbolcu olman için eşit seviyede olman lazım.

Kimse ağzını açamaz. Açan hadsiz varsa da derhal kovulmalı takımdan.

Osimhen bizi yogun sevgimizi hissetmek için seçmişti. Sen adam sahada deli gibi koşarken ve sakatlandığı düşündüğün anda henüz hazır olmayan ve hazır olacağı meçhul olan icardi tezarahuti yaparsan adam da soğur senden. Çok net yani.

Galatasaray'ın en büyük silahı, Liverpool maçında kendisinden de bir beklentim yok çünkü hem sakatlıktan çıktı hem de Liverpool gibi takımları takım halinde yenersin, o da Okan adlı şahsın oyun planında 4 senedir pek de olmayan bir şey

100% hazirmi? Degilse oynamasin daha iyi, Osimhen de olsa 1 puan dahi alamiyacagimiz derecede zorlu bir mac.

Mutsuz oldugu sadece forumda konusuluyor.Adam niye mutsuz olsun Osimhen taraftarin her turlu sevgilisi.Tum takimda Osimhenden ibaret degil tabiki diger oyunculara da destek verilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt