#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20251001_004029.webp
20251001_004038.webp

Adamın dibi

Bir an önce %100'üne gelmeli, yarım oynadığı maçta bile liverpool defansına dominasyon kurdu herif

Muadili yok onun muadili ishak diyordum hep bence daha iyi, press ve baskı konusunda haaland bile eline su dökemez. Ah keşke genlerinde biraz da son vuruş yataydı o da bu anatomi için uygun değil malesef herif leylek gibi.

trtye göre ayagina kramp girmis o yüzden cikmis

bjk macinda oynar herhalde

net olarak sakat sakat oynuyor

Muadili yok onun muadili ishak diyordum hep bence daha iyi, press ve baskı konusunda haaland bile eline su dökemez. Ah keşke genlerinde biraz da son vuruş yataydı o da bu anatomi için uygun değil malesef herif leylek gibi.
Son vuruşları bayağı iyi, örnek Tottenham maçı, Fener maçı

O kadar eforla son vuruş yapması gereken pozisyonlarda genelde patlıyor, Haaland’ın en çok fark yarattığı nokta bu mesela.

Daha iyisini yapabilirdi 1-2 gol atma firsati da buldu ama heyecan mi yapti nedir

Penaltiyi atmasi cok önemliydi bugün

Son vuruşları bayağı iyi, örnek Tottenham maçı, Fener maçı

O kadar eforla son vuruş yapması gereken pozisyonlarda genelde patlıyor, Haaland’ın en çok fark yarattığı nokta bu mesela.
Maç sonu aynı konuyu konuştuk arkadaşla. Bitiriciliğinden ziyade sprint sonrası, ikili mücadele sonrası enerjisi kalmıyor bitirmeye demiştim ben de.

En fazla yarı performansındaydı ama yinede muhteşem maç çıkardı. Avrupa'daki en iyi 5 forvetten birisine sahibiz inanılmaz bir ayrıcalık bu.

%50'siyle oynadı ve bu bile aşırı fark yarattı

Ayrıca kendisi net şekilde Eti ve İsak'tan daha iyi,

Bin defa söyledik

Haaland, Kane, L. Martinez ve Osimhen

Sıralama budur, dünyanın aktif en iyi 4. santraforudur. Lewa reis artık yaştan kaynaklı bu sıralamaya girmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt