Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.025
- 33.501
- 3.073
her şut çektiğinde yere düşme be abicim ya
geçen yılki osimhenin çok gerisinde
geçen yılki osimhenin çok gerisinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kapasite yok malesef osimhende2 stoperin cok arkasına kacıyor orta acınca da osimhene ulastıramıyoruz
biraz öne hareketlenmeyi denemeli
icardi videoları fln izlese ögrenıro kapasite yok malesef osimhende
gomis iyiydi o konuda
çöp demiyoruzcoplemeye devam edin
Felaket tellali misin hocam? Mac icinde de 0-3 biter diyordun totem falansa söyle yoksa kabak tadi veriyor2-3 maç önce osi kazan kaldırmaya başlar demiştim bu maçla daha da yaklaştı, bi bodo mağlubiyeti kaosu başlatır
0-3e gidiyordu maç okana rağmen topçular aldı beraberliğiFelaket tellali misin hocam? Mac icinde de 0-3 biter diyordun totem falansa söyle yoksa kabak tadi veriyor
Bu yıl hücum zenginliğimiz daha düşük, Mertens sonrası orada boşluk oluştu, halen dolduramadık atak çeşitliliği az, ileride efektiflik çok sönük. Osimhen'in de vücut dili geçen seneye göre daha negatif, bunun nedenini tam bilmiyorum ama en büyük problem bu gibi geliyor bana. Takımın olmazsa olmaz ismi bu adam, bir şekilde mutlu edilmesi lazım.Tek bir Liverpool maçı dışında sezonun şu kısmına kadar net bir Osimhen katkısı alamadık. Tamam sezon başında biraz geç geldi ve sonrasından sakatlık geçirdi ama artık bu Milli aradan sakatlıksız dönüp eski formuna ulaşmalı ve gollerini dizmeli. Osimhen'i geçen sezonun son bölümü gibi devreye sokmuş değiliz bunu sağlamamız şart.