#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her şut çektiğinde yere düşme be abicim ya

geçen yılki osimhenin çok gerisinde

2 stoperin cok arkasına kacıyor orta acınca da osimhene ulastıramıyoruz

biraz öne hareketlenmeyi denemeli

Hırs 10 numara ama rakibe ve hakeme fazla patlıyor. Özellikle faul pozisyonlarında agresyon seviyesi çok yüksek. Az sakin kral.

Yapılan faul sonrası çok ağresif olman iyi değil.

Tek bir Liverpool maçı dışında sezonun şu kısmına kadar net bir Osimhen katkısı alamadık. Tamam sezon başında biraz geç geldi ve sonrasından sakatlık geçirdi ama artık bu Milli aradan sakatlıksız dönüp eski formuna ulaşmalı ve gollerini dizmeli. Osimhen'i geçen sezonun son bölümü gibi devreye sokmuş değiliz bunu sağlamamız şart.

2-3 maç önce osi kazan kaldırmaya başlar demiştim bu maçla daha da yaklaştı, bi bodo mağlubiyeti kaosu başlatır

1759608439804.webp

Sette de oynayabilecek bir santrafor olsa dahi kendisine topu dikip duruyoruz. Herif orada da bayasıni aliyor helal valla.

Tek bir Liverpool maçı dışında sezonun şu kısmına kadar net bir Osimhen katkısı alamadık. Tamam sezon başında biraz geç geldi ve sonrasından sakatlık geçirdi ama artık bu Milli aradan sakatlıksız dönüp eski formuna ulaşmalı ve gollerini dizmeli. Osimhen'i geçen sezonun son bölümü gibi devreye sokmuş değiliz bunu sağlamamız şart.
Bu yıl hücum zenginliğimiz daha düşük, Mertens sonrası orada boşluk oluştu, halen dolduramadık atak çeşitliliği az, ileride efektiflik çok sönük. Osimhen'in de vücut dili geçen seneye göre daha negatif, bunun nedenini tam bilmiyorum ama en büyük problem bu gibi geliyor bana. Takımın olmazsa olmaz ismi bu adam, bir şekilde mutlu edilmesi lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayakkabısına basılan pozisyonda, kendini yere atıp sızlansa penaltı çalınacak, tek suçu adam gibi topunu oynamasıydı. Örneği de bugün yaşandı Ahmed- AKG maçında, Diagne baygınlık numarası yaptı aldı penaltıyı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt