#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşı karşıya kaldığı pozisyinlarda hiç heyecanlanamıyorum. Bu yonden gelişmeli. Ilk geldigi ve 1-3 kazandıgimiz fb macinda yunus guzel pasini livakovicin göğsune nişanladi mesela hic unutmam

Karşı karşıya nasıl kaldığına bağlı. Ceza sahasının içinde kalırsa gol ihtimali çok yüksek. Ama adam 40 metre top sürüp gol atmaya çalışıyor; nabız 200, tabii ki iyi bşr vuruş yapacak güç kalmıyor.

Bu adam da tek başına bir yere kadar. Bize her maçı tek başına aldıramaz. Fizik ve atletik kalitesi her ne kadar üst seviyede bir oyuncu olsa da o da insan. Bugün ikinci yarı yine tek başına bir şeyler yapmaya çalıştı ama olmadı.

Guardiola zamanında Barça'da başka önemli isimleri gönderirken takımın kalanını da Messi'ye göre şekillendirmiş veya dizmişti diyeyim. Çünkü şu herkesin bildiği ve kabullendiği bir gerçekti, o takım Messi'nin takımıydı.

İlk olarak şunun farkına varmalıyız.

Bu takım Osimhen'in takımıdır.

75 milyon euro bonservisi bunun için verdik.

Osimhen gerek takımdaşlığı gerek İcardi'ye olan saygısıyla bence iletişim anlamında mükemmel iş çıkardı ama her şey bir yere kadar. Osimhen 2 maç sonra çıkıp "ya adam akıllı kafama orta açılmıyor Sara'yı oynat hocam en azından kafama 2 tane orta açar" demeye başlar. Veya "Hocam İcardi oynayacak diye ben ekstra koşuyorum gol atamıyorum böyle olmaz" der, hakkıdır.

Messi için nasıl ki zamanında bazı oyunculardan vazgeçtiyse Guardiola, Okan hoca da bunu yapmak zorundadır. Bu takımın her mevkisi Osimhen'e göre şekillenmeli.

Son düzenleme:
Ben kendi adıma senden razıyım. Senin kadar maça asılan yok. Etrafımde böyle tipler oluyor bazen maç yaparken bende sinir küpü oluyorum. Tayfur malına seni sakız eden hocan arkadaşların düşünsün. Şurda karşı karşıya atamadığın pozisyon için carlayanlar hayatlarında 10m depar atmamıştır bakma

Osimhen’in 80 metre taşıdığı topları üstüne bitirecek topçu varsa söyleyin de sayısını bilelim.

Adamın 80 metre koşmasına bakmayıp ceza sahasında vuruşu üzerinden Icardi atardı diyorlar tam komedi.
Dünya üzerinde bu kadar hızlı bir şekilde tek başına oraya kadar sürecek topçu bile bir elin parmağını geçmez.

takımda 100 milyonluk adam olması da kötü

ister istemez takım ona bağlı hale geliyor

hocası topçusu hepsi osimhen var rahatlığıyla anadolu maçlarına çıkıyor

skor yükünü sadece osimhen'e yüklersek işimiz yaş zaten barış ve yunus'tan bu sene geçen seneki o epik katkı gelmeyecek gibi

Barış'a çıkardığı topta Barış golü atsa yine maç farklı hal alırdı ama bu takımın açıkçası şımarıklılığın gitmesi için bir mağlubiyet alması gerekiyorsa o da bu maçtı yoksa şu oynadığımız futbolun sene başından beri açıklaması yok.

Son 5 maçta futbol adına soğudum bir tek Avrupa keyif veriyor onun hariç ligde eziyet çekiyoruz.

Barış'a çıkardığı topta Barış golü atsa yine maç farklı hal alırdı ama bu takımın açıkçası şımarıklılığın gitmesi için bir mağlubiyet alması gerekiyorsa o da bu maçtı yoksa şu oynadığımız futbolun sene başından beri açıklaması yok.

Son 5 maçta futbol adına soğudum bir tek Avrupa keyif veriyor onun hariç ligde eziyet çekiyoruz.
Seni Formula 1'e alalim. Futbolla kendine eziyet cektirme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt