#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen finalde

G55VUggXAAAmCMc.webp

Sakatlandıysa Afrika Kupası'na gönderilmemeli. Yok mu kardeşim bu kulüplerin oyuncusunu koruma hakkı?

100+ rakama satılsın taraftarıyım. Üzgünüm ama Afrika kupası şusu busu istemiyorum yapacak bir şey yok

Mevzudan şimdi haberim oldu. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Allah muhafaza ciddi bir sakatlık (En az 3-4 haftaya mal olacak) ise sezonu kaybettik demektir, geçmiş olsun. Daha da futbol izlenmez bu sene.

Afedersiniz sokayım milli arasına, Nijerya Milli takımına, Afrika kupasına bilmem nesine!!! Yeter be kardeşim yeter yahu!! Canımıza okudunuz Allah belanızı versin.

Nijerya tüm turnuvalardan 10 yıl boyunca men edilir inşallah.

Milli maçlarda aşırı abartıyor. Muhtemelen 1 ay daha olmayacak. 2 ay kayıp oldu şimdiden.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi adam güzel adam da, ikide bir sakatlanıyor, en lazım olduğu dönemde kullanamayacaksam ne diye para vereyim ben. En iyisi karlı bir şekilde satmak yerine de kaliteli bir forvet almak ama az sakatlanan sağlam bir tip olmalı
dunyanin en iyi forvetini almisin daha kaliteli forvet diyorsun kafan guzel mi?

Yeter lan yeter başlayacam afrikasına da milli takımına da bu kaçıncı ya. Herkes ezberledi artık Afrikalı topçu milli takımda sakatlanır diye bi kabul oluştu bizde. Böyle bi saçmalık olabilir mi abi? Bu kulüp tüm şartlarını zorlayıp rekor bedelle seni alıyorsa biraz kendini koru birader ne öküz gibi depar atıp duruyon her milli maçta, ayarsız mıdır nedir bu da ya. Valla çok sinirlendim ha yeter abi artık bir olur iki olur bu ne lan her milliye giden sakatlanıp geliyor.

Kendisine maddi yatırımı yapanın nijerya degil ,kulübü olduğunu birisinin osiye anlatması lazim ,nijerya iyi olsun diye kendisini zorlamasın acısını o eşekler degil kulubu cekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt