- 15 Eylül 2009
- 65.232
- 11.679
- 2.993
Oynasa da %100 olmadığı için kendini sakınacak
eyvah eyvah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynasa da %100 olmadığı için kendini sakınacak
Ağa valla saçma sapan takımları var 3 kişi var takımda osi lokman bi de ckuveze ndidiyi de sayarsan 4 bence çeyrek finalde falan elenirler.Bizim şansımıza Nijerya finale kadar çıkar.
Osi farkında şu berbat durumun kendini sakinacak durum olmadığının. Tescillilerin beka sorunu olduğunun farkında. Elinden geleni yapacaktıreyvah eyvah
Osi farkında şu berbat durumun kendini sakinacak durum olmadığının. Tescillilerin beka sorunu olduğunun farkında. Elinden geleni yapacaktır
Singo ne alaka, sakatlıktan milli takıma gidemedi ilk defa.Dikkat eden oldumu bilmiyorum ama sosyal medyada hem osi hem singoya karsi taraftarın belli kesiminde tepkiler başlamış milli takimda oynuyor bizde sakatlar gibisinden ,ozellikle para üzerinden cok eleştiren var
Çapraz koparma loading öyleyse. Daha çok efor sarfedecek deseneAğa valla saçma sapan takımları var 3 kişi var takımda osi lokman bi de ckuveze ndidiyi de sayarsan 4 bence çeyrek finalde falan elenirler.
böyle şeyler yazmayalım pls. kötüyü çağırmayalım.Çapraz koparma loading öyleyse. Daha çok efor sarfedecek desene
Fenerliler çok aktif son dönemdeDikkat eden oldumu bilmiyorum ama sosyal medyada hem osi hem singoya karsi taraftarın belli kesiminde tepkiler başlamış milli takimda oynuyor bizde sakatlar gibisinden ,ozellikle para üzerinden cok eleştiren var
Doğru fakat genelde verdiğimiz para üzerinden eleştiriler var paranın karşılığını alamiyoruz seklinde ,singo icin değilde osiye milli takım üzerinden de laf edenler var sadece twitter da degil instagram vs çoğu yerdeSingo ne alaka, sakatlıktan milli takıma gidemedi ilk defa.
Osimhen iki kere MTde sakatlandı Singo kendi kendine sakatlanıyor.
2 sene önce finale çıkmadılar mı?Ağa valla saçma sapan takımları var 3 kişi var takımda osi lokman bi de ckuveze ndidiyi de sayarsan 4 bence çeyrek finalde falan elenirler.
Çıktılar aga da dk elemelerinde pek iyi değillerdi Kongo maçını da izledim takım patlak2 sene önce finale çıkmadılar mı?
Allah korusun kötüyü çağırmaÇapraz koparma loading öyleyse. Daha çok efor sarfedecek desene