#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkat eden oldumu bilmiyorum ama sosyal medyada hem osi hem singoya karsi taraftarın belli kesiminde tepkiler başlamış milli takimda oynuyor bizde sakatlar gibisinden ,ozellikle para üzerinden cok eleştiren var
Singo ne alaka, sakatlıktan milli takıma gidemedi ilk defa.

Osimhen iki kere MTde sakatlandı Singo kendi kendine sakatlanıyor.

Fener maçında oynayıp şampiyonlar ligi maçına kadar oynamasın. O maç daha önemli Samsun maçından.

Singo ne alaka, sakatlıktan milli takıma gidemedi ilk defa.

Osimhen iki kere MTde sakatlandı Singo kendi kendine sakatlanıyor.
Doğru fakat genelde verdiğimiz para üzerinden eleştiriler var paranın karşılığını alamiyoruz seklinde ,singo icin değilde osiye milli takım üzerinden de laf edenler var sadece twitter da degil instagram vs çoğu yerde
Başarı varken bu tarz seyler dikkat çekmez ama işler ters gitmeye başlayınca en ufak şeyi eleştirir taraftar

Bu adamın sakatlıkları devam edecek singonunda öyle. anatomik olarak sakatlanmak için var olmuş gibi duruyor vücutları. Aşırı savruk bir görüntüleri var, bunu kelime olarak nasıl ifade ederim bilmiyorum ama dediğimi anlıyorsunuzdur muhtemelen. Hayvani bir görüntüye sahipler ama adale yok gibi. Mesela Inter'deki Thuram, PSG'deki Dembele de bu bahsettiğime yakınlar.

Ben oynayacağını düşünüyorum ama oynasada ne kadar etkili olur, ilk sakatlığından sonrada 2-3 maç sahada etkisizdi, eski atletikliğini yakalaması bira zaman alıyor sanırım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen 45 dakika bile oynasa ilk yarıyı önde kapatmamız için yeterli bir faktör. Messi'nin falan Barça'da yarattığı etkiyi bizde yaratıyor işte tam karşılığı bu. Osimhen'i çıkardığında kadro kötü anlamına gelmiyor ama oyun gücümüz inanılmaz düşüyor, daha doğrusu şöyle Osimhen'le o kadar ekstra bir oyun gücüne kavuşuyoruz ki zaten bu adamın seviyesinde dünyada toplasan 4-5 tane santrafor var.

90 dakika oynar diye dusunuyorum. Union maglubiyeti yine bir tokat oldu. Osi de oynayacak, Lemina da oynayacak. Fener'e koyacagiza, baska ihtimal yok.

Oynayabilecek durumda ise oynar zaten, kendisini herhangi bir şekilde riske atmaktan korkan veya sakınan birisi değil. Ne derece hazır olduğu çok önemli tabii. Biraz gününde olursa tek başına maçı alabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt