Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.038
- 10.340
- 2.413
Büyük ihtimal sezon sonu kacar. Bende olsam giderdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne topla mi bulasamiyor? 25 kere bulusmus daha ne kadar buluşacakElinde böle bir adam var topla buluşturamıyosun ulan uzun oynayın adam zaten savaşıp alıyor topu
Ne topla mi bulasamiyor? 25 kere bulusmus daha ne kadar buluşacak
Ekli dosyayı görüntüle 309223
Sürekli markaj yaptılar, ne alan açabildik ne topla buluşturduk
Genelde katılıyorum bu duruma ama bu maç özelinde bence böyle değildi admirim. Bu maç Osi'nin bizdeki en kötü maç olabilir.
Aşırı ozgüvenle mi yoksa buraları sallamamakla mi alakalı bilmiyorum ama FB maçından beri laubali hareketleri var.bu maç isteksizdi. sakatlanmamak için mi kaçak oynadı, hoca mı kendini koruyarak oyna dedi bilemiyorum. avrupa işi zaten yalan oldu sakatlanmaması kazançtır.
Aşırı ozgüvenle mi yoksa buraları sallamamakla mi alakalı bilmiyorum ama FB maçından beri laubali hareketleri var.
Eh gelmeyeydi o zaman. Bugün biz CL'den elendik. Başlarım onun afrika kupasına.Yok bence sakatlanmamak için biraz kendini sakınıyor, durum bu. Osi için Afrika Kupası çok önemli.
6 pasta dönmeye çalışıp sonra saneye veremediği topta yerdeki halıyı avuçlayıp duvara caliyordum zor frenledim kendimi.Frankfurt ve Usg maçlarında kadroda yoktu, kaybettik. Bugün kadroda vardı ama bu sefer sahada yoktu, kaybettik. Bu adam yoksa Avrupa'da biz de yokuz. Hatta anamızın liginde bile ne kadar varız tartışılır.
Bugün son aksiyonlar beni delirtti o kadar basit pasları veremeyip sıçtılar ki6 pasta dönmeye çalışıp sonra saneye veremediği topta yerdeki halıyı avuçlayıp duvara caliyordum zor frenledim kendimi.
Formsuzluk Okey de Osi Sane Yunus ve Saranin ceza sahasindaki gevşekliği beni cildirtiyor
Yine markaja alınmışsın.Peşimi sal bugun