#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her ortada en arkada bu adama top gecirebilmek icin top cambazı olmak lazım 3 tane falan adamı gecirmen lazım

Elinde böle bir adam var topla buluşturamıyosun ulan uzun oynayın adam zaten savaşıp alıyor topu

Her arkaya atılan topu açı olmasa bile sağa çekip vurmaya çalışma işini bıraksak mı acaba artık.

İki maçtır saçma sapan açılardan şut çekiyorsun. Rakibin topu sana bırakıp sağa yönlendirmesi yetiyor

2-3 tane gollük pozisyon aldı da adama atabilen yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sürekli markaj yaptılar, ne alan açabildik ne topla buluşturduk

Elinde böle bir adam var topla buluşturamıyosun ulan uzun oynayın adam zaten savaşıp alıyor topu
Ne topla mi bulasamiyor? 25 kere bulusmus daha ne kadar buluşacak
Screenshot_2025-12-10-01-05-22-630_com.sofascore.results.webp

bu maç isteksizdi. sakatlanmamak için mi kaçak oynadı, hoca mı kendini koruyarak oyna dedi bilemiyorum. avrupa işi zaten yalan oldu sakatlanmaması kazançtır.

Balogun kadar olamadı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genelde katılıyorum bu duruma ama bu maç özelinde bence böyle değildi admirim. Bu maç Osi'nin bizdeki en kötü maç olabilir.
bu maç isteksizdi. sakatlanmamak için mi kaçak oynadı, hoca mı kendini koruyarak oyna dedi bilemiyorum. avrupa işi zaten yalan oldu sakatlanmaması kazançtır.
Aşırı ozgüvenle mi yoksa buraları sallamamakla mi alakalı bilmiyorum ama FB maçından beri laubali hareketleri var.

Frankfurt ve Usg maçlarında kadroda yoktu, kaybettik. Bugün kadroda vardı ama bu sefer sahada yoktu, kaybettik. Bu adam yoksa Avrupa'da biz de yokuz. Hatta anamızın liginde bile ne kadar varız tartışılır.

Frankfurt ve Usg maçlarında kadroda yoktu, kaybettik. Bugün kadroda vardı ama bu sefer sahada yoktu, kaybettik. Bu adam yoksa Avrupa'da biz de yokuz. Hatta anamızın liginde bile ne kadar varız tartışılır.
6 pasta dönmeye çalışıp sonra saneye veremediği topta yerdeki halıyı avuçlayıp duvara caliyordum zor frenledim kendimi.

Formsuzluk Okey de Osi Sane Yunus ve Saranin ceza sahasindaki gevşekliği beni cildirtiyor

6 pasta dönmeye çalışıp sonra saneye veremediği topta yerdeki halıyı avuçlayıp duvara caliyordum zor frenledim kendimi.

Formsuzluk Okey de Osi Sane Yunus ve Saranin ceza sahasindaki gevşekliği beni cildirtiyor
Bugün son aksiyonlar beni delirtti o kadar basit pasları veremeyip sıçtılar ki

İlk yarı özellikle en az 3-4 çok iyi koşu gösterdi fakat o pası atacak adam bulamadık. İlk sezonundaki Selçuk gibi top bırakan adam lazım buna.

Antalyaspor maçında yine ayağına bakacağımız yegane kişi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt