#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başıma bir şey gelmeyecekse satılması taraftarıyım. Yarın bir gün pas alamıyorum diyip yunusu/barışı falan dövebilir. Zaten bizim gsde 75 milyonluk forvetin ne işi var

Başıma bir şey gelmeyecekse satılması taraftarıyım. Yarın bir gün pas alamıyorum diyip yunusu/barışı falan dövebilir. Zaten bizim gsde 75 milyonluk forvetin ne işi var
Barış sessiz bir tipte yunus çok zıt gelir osimhen'e birbirlerine mırıldanıp duruyorlar zaten arada : D

Helikopter gönderin yigidimizi zorla tutuyorlar kampta fenere koymak için dellenmiş acil gelmesi lazım

Aga ne kadar kırılgansınız, Hagi takımın içinden geçiyordu bilen bilir, hatta zamanında bi tanışma şansım olmuştu Ahmet Y. ile o anlatmıştı antrenmanda falan sıfır gülme, sıfır mimik, sürekli oyunculara söylenip fırça çekiyordu, ama antrenman bittiğinde hepimize gelip sarılıyordu diye.

Aga ne kadar kırılgansınız, Hagi takımın içinden geçiyordu bilen bilir, hatta zamanında bi tanışma şansım olmuştu Ahmet Y. ile o anlatmıştı antrenmanda falan sıfır gülme, sıfır mimik, sürekli oyunculara söylenip fırça çekiyordu, ama antrenman bittiğinde hepimize gelip sarılıyordu diye.
Hagi general gibi adamdı, arsenal maçındaki hakanın frikiğinden sonraki bakışını bana atsa rüyalarıma girerdi

Korkuyorum. Suratını astı mı asıyor. Bu sene de gördük
1000144539.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt