Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.596
- 1.596
- 473
Başıma bir şey gelmeyecekse satılması taraftarıyım. Yarın bir gün pas alamıyorum diyip yunusu/barışı falan dövebilir. Zaten bizim gsde 75 milyonluk forvetin ne işi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu nasıl bir istekBaşıma bir şey gelmeyecekse satılması taraftarıyım. Yarın bir gün pas alamıyorum diyip yunusu/barışı falan dövebilir. Zaten bizim gsde 75 milyonluk forvetin ne işi var
Barış sessiz bir tipte yunus çok zıt gelir osimhen'e birbirlerine mırıldanıp duruyorlar zaten arada : DBaşıma bir şey gelmeyecekse satılması taraftarıyım. Yarın bir gün pas alamıyorum diyip yunusu/barışı falan dövebilir. Zaten bizim gsde 75 milyonluk forvetin ne işi var
barış bunu tek elle döverBaşıma bir şey gelmeyecekse satılması taraftarıyım. Yarın bir gün pas alamıyorum diyip yunusu/barışı falan dövebilir. Zaten bizim gsde 75 milyonluk forvetin ne işi var
Korkuyorum. Suratını astı mı asıyor. Bu sene de gördükYav bu nasıl bir istek
Önceki maçlarda birçok pozisyonda osimhene pas atmıyordu bu.Ondan takıktır osimhen.Lookman biraz geçimsiz galiba , Atalanta da sürekli problem çıkarıyor ama bırakıp geldiğini sanmıyorum.
Hagi general gibi adamdı, arsenal maçındaki hakanın frikiğinden sonraki bakışını bana atsa rüyalarıma girerdiAga ne kadar kırılgansınız, Hagi takımın içinden geçiyordu bilen bilir, hatta zamanında bi tanışma şansım olmuştu Ahmet Y. ile o anlatmıştı antrenmanda falan sıfır gülme, sıfır mimik, sürekli oyunculara söylenip fırça çekiyordu, ama antrenman bittiğinde hepimize gelip sarılıyordu diye.
Korkuyorum. Suratını astı mı asıyor. Bu sene de gördük
Başıma bir şey gelmeyecekse satılması taraftarıyım. Yarın bir gün pas alamıyorum diyip yunusu/barışı falan dövebilir. Zaten bizim gsde 75 milyonluk forvetin ne işi var
Al birini vur ötekine heheÖnceki maçlarda birçok pozisyonda osimhene pas atmıyordu bu.Ondan takıktır osimhen.
Gece kıçını duvara dayayarak yatmanı tavsiye ederim RenktaşBaşıma bir şey gelmeyecekse satılması taraftarıyım. Yarın bir gün pas alamıyorum diyip yunusu/barışı falan dövebilir. Zaten bizim gsde 75 milyonluk forvetin ne işi var