#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu halinin icardi'yle hiç alakası yok bence icardi girdikten sonra tavrı gayet olumluydu ona karşı, direkten dönen topa üzüldü icardi'nin asist denemesini alkışladı vs

maç içindeki pozisyonlara tepkili gibi

Kendi seviyesine göre vasat oynadı ama yine de ligin en iyisi tartışmasız. Müthiş bir güç.
Gelecek sezonda Bernardo Silva falan olursa Osimhen'le cl dahil öttürür.

Her şeyi İcardi'ye bağlamaya gerek yok

Kendi performansından memnun olmayabilir

Belki de hiç sorunu yok yani kendi kendinize mutsuz diyorsunuz

bence çok katkılı da atletizm seviyesi düşüyor ya geçen sene geldiği zamanki osimhenle yarış yapsa 4-5 saniye minimum fark yer.

Bu adam gecen yil ligin icinden gecti. Seviyesini biliyoruz. Bu yil o seviye oynadigi 5 mac yok. 25 milyon maas verdigin adam daha fazlasini yapmali. Afcon ve CL’de oynadigi topun yarisini oynamiyo ligde.

icardiyi galatasaraydan cok seviyor

Work rate bugun biraz dusuktu ama Samet ayisiyla fazla bogusmak istemedi sanirim.

Pas alamadı herif yaw. Adam 1 tane boş kaleye attığı bu sezon geri kalan her golünde ekstra çaba hayvan gibi pressleriyle taştan çıkarttı

Kasmadi kendini bugun, siz de kasmayin canlar.

Kesin Icardi'den dolayi mutsuz evet. Yazik size..
Neyden dolayı mutsuz peki ? Attığı tüm golleri kendine has gol sevinciyle ve taraftara koşarak kutlayan adama birden bire ne olduda İcardi olaylarından sonra sevinmemeye başladı ? Özelliklr kayseri maçından sonra İcardi oyuna girerkrn yapılan tezahürat sonrası Osimhen'e dikkat ettim ve hissettim bu durumdan memnun olmadığını. Ben başka bir şeyle bağdaştıramıyorum.

Yav biliyorum şu anda yaptığımız şey magazinden farksız. Ben de hoşlanmıyorum bu magazinvari şeyşeri yazarken ama Osimhen gibi bir oyuncuyu kaybetmeyelim diye yazıyorum. Her maç kendini yırtıyor adam.

Osimhen böyle bir karakter. İstediği gibi oynayamayınca yada istediklerini yapamayınca o an sinirli vb. oluyor. Nijerya milli takımında da çok gördük bunları. Adamın doğası böyle. Her şeyi de bir şeye bağlamayı çalışmaya, ekstra okumalar- analizler yapmaya, psikiyatrist olmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt