#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı:

"Napoli’den ayrıldığımda kaç kişinin bana, ‘Türkiye’ye gitme. Delirdin mi?’ dediğini biliyor musun? Eski bir menajerim bile bana, ‘Hayır, hayır, hayır. Oraya gitme. Akıllıca bir hamle değil,’ dedi. Ama ben kafamla değil, Kalbimle düşünürüm. Galatasaray’da oynamak istiyordum. Napoli’de yaşadığım o duygudan sonra, herhangi bir kulübe nasıl gidebilirim? İmkansız. Sıkıcı. Dünyanın en tutkulu ilk 3 kulübünden birine gitmek istiyordum. Beni gerçekten anlayan insanların onlar olduğunu düşünüyorum. Futbolu başka türlü yaşayanlar. Bir iş olarak değil, bir aşk hikayesi olarak.

İmza atmadan önce Okan Buruk’la telefonda konuştuğumda bana şunu söyledi: ‘Sana bir insan olarak, bir teknik direktör olarak ve bir baba olarak seni kulübümde istediğimi söylemek için buradayım. Ve biliyorum ki bu taraftar seni çok sevecek. Senin için her şeyi yapacaklar. Zor bir dönemden geçtiğin zamanlarda bile bu kulüp arkanda olacak.’

Türkiye’ye giden uçağa binmeden önce her şeyi Tanrı’nın ellerine bıraktım.

Uçak indiğinde, gecenin bir yarısı, beni bekleyen 3 bin Galatasaray taraftarı vardı. Özel bir havalimanında. Uçağımı havadayken takip ediyorlardı!! İnsanlar beni kollarını açarak karşıladı. Bu his paradan daha değerli.

(The Players Tribune)

İmza atmadan önce Okan Buruk’la telefonda konuştuğumda bana şunu söyledi: ‘Sana bir insan olarak, bir teknik direktör olarak ve bir baba olarak seni kulübümde istediğimi söylemek için buradayım. Ve biliyorum ki bu taraftar seni çok sevecek. Senin için her şeyi yapacaklar. Zor bir dönemden geçtiğin zamanlarda bile bu kulüp arkanda olacak.’

HOCA ÖYLE KOMUSMUS KI

Yırta yırta gelmiş herif. Rakiplere ve içimizdeki hainlere soka soka kazanıyor aslanım. UA nin annesiyle birlikte sağlam bir kareografi hazırlaması lazim. Icardi izin verirse.

Rakiplerin karşıladığı saçma ortalar açıldıkça ben deliriyorum, Osi'nin sinir krizi geçirmesi normal. Bu adam Icardi gibi rakibin önüne geçip vurmuyor, mayasında yok.

Penaltı noktası ve gerisine yüksekten açarsan bir şekilde vuruyor topa, 2 toptan 1'ine vurur. Bi şekilde setler oluşturup kenardan iyi ortalarla beslemek lazım. Pozisyona girdikçe, goller attıkça motivasyonunu korur. Böyle devam ederse ırgatlık yapmaktan bıkıp salabilir.

Ortadan oyunda Yunus'tan istediği hiç bir pası alamıyor. İlkay belki daha iyi çözüm olabilir o da riskli işleri az deniyor beklenenin aksine. Tamam futbol basketbol gibi değil ama biraz daha yoğun çalışılmış setler, oyunlar görsek çok daha kolay olacak her şey.
Ilkay in temposu ve geberikliğini çekemeyiz Bence artik. Hiçte risk alacak bir görüntü çizmiyor 6 aydır. Yana bile pas vermiyor bazen direkt geriye dönüyor

Hep gol atayım yerine takım gol atsın yeter modunda oynuyor. Ben 75 milyonluk oyuncuyum gol atmam lazım, bu kadar önde efor sarfedip oynamak istemiyorum diyebilirdi. Sıfır ego ile oynuyor

Ya sen Allahın bir lütfusun. Bu yaşa kadar böyle bir oyuncu görmedim ben daha da görceğimi sanmam. 3 oluyor 4 oluyor 5 oluyor koşa koşa topu santraya götürüyor
Baba gole doymuyor yaa resmen Bal porsuğu
Şükürler olsun bizim Osimhenimiz var

20260219_204054.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt