#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adam resmen takimin agzina siciyor.
Tek basima yapamam, takima soyluyorum, bazi oyuncular takiliyor bu normal futbol iste modunda, taraftar ve rakipten korkuyorlar gibi cumleler kullandi.
Dikkat etmesi lazim, bu tarz isler kim olursan ol kotuye gider.
Biz de goruyoruz bazi oyuncularin yetersiz oldugunu, ama 3 tane eski topcuya Ingiltere medyasina iyi gozukeceksin diye takimini ezemezsin.
Anladik, bu takimin uzerindesin, ama bu laflar ile sacmalamis.

Kötü ve talihsiz bir açıklama yapmış. Çünkü Osimhen kariyerinde solunda Vini, veya arkasında Bruyne ile oynamadı. Yani oynadığı en büyük kulüp Napoli idi bizden önce. Muhtemelen oynadığı en iyi takım da bu Galatasaray'dır. Bu da bir gerçek.

tüm takıma sallamıs malesef

direk gonderılmeli
golden sonra sevinmeme olayıda aşırı sacma

senin her kacırdıgın golden sonra tüm takım birlik olup sana sallasın o halde

Osimhen: "Yani başta gerçekten çok motiveydim. Sahaya çıkmadan önce takım arkadaşlarımı hazırlamaya çalıştım. Onlara Torino’ya gelip galibiyet almaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu anlattım. Çünkü ben de burada oynadım ve bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum.Ama bazılarının biraz çekingen olduğunu düşünüyorum. Onları motive etmeye ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama bunu tek başıma yapamam. Motive etmeye çalıştım. Kalabalıktan ve tabii ki Juventus’un oyun tarzından biraz korktuklarını gördüm.Ama ben bu takımı tanıyorum. Eğer geri çekilip oynamalarına izin verirsen, sana zarar verirler. Hatta 10 kişi kaldıklarında bile 11 kişiyken oynadıklarından daha iyi oynayabiliyorlar. Bu yüzden bence geliştirmemiz gereken çok şey var." (CBS Sports)

içerik doğru ama her laf açıktan söylenmez.
hata bence de
bazı şeyleri kapalı kapılar ardında konuşmak lazım.
biz de korktuğumuzu gördük de bunu direkt dile getirmek sıkıntılı olur. taraftar söyler o başka. ama futbolcu, td bunu dememeli

Liverpool gelmesin icimizden gecer demiş

bugün herkes kötü oynarken demiyorum, herkes toptan kaçarken bu herif kıçını yırtarcasına her şeyi yapıyodu o yüzden her şeyi de söylemeye hakkı var. zaten öteki türde profilde adam olsaydı silinir giderdi bugün sahada, misal belki barış osimhen kadar mücadele etmiştir sahada ama burda turu osimhen var diye aldık. 3 yıl üst üste şampiyonluk görmüş, şuralara gelmiş adamlar da bi zahmet taç kullanılırken benden çıksın da ne olursa olsun diye arkasını dönüp gitmesin. bu kafayla gidersen konya'da bile bi osimhen yok diye patatese bağlarsın tabi.

Kelime kelime doğruları söylemiş keşke röportajda belirtmeseymiş bunları. Herif ne söylediyse doğru çıkmış. İlk maçı hatırlatırım osimhenin ekstra işleriyle farklı kazandık takım biz uçuyoz havasına girmiş osimhende bunu arkadaşlarına anlatmaya çalışmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt