#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece 1.5 sezonda yapmis bunu. Ṣu adama laf söyleyen taṣ olur

Son zamanlarda hareketlerini hiç beğenmiyorum. Juve senin neyin de gol atıp sevinmiyorsun, kafanda ne yaşıyorsun sen

Maçın başında gördüğü sarı agresifliğini ciddi azalttı pres olayında, biraz daha dikkat etmeli.

Dün o kadar kötüydükki Osimhen bile ekmeğini taştan çıkarıp pozisyona giremedi uzun süre ama defans yardımları vs çok kritikti.

100. dakikada o vuruşu yapmak da zor iştir, bu turu Barışla beraber aldılar.

Gözünü seveyim kızdığın zaman git sara ya barış a şaplak filan at. Rakip üzerine oynuyor.

Kendimi onun yerine koyuyorum ve az bile tepki verdiğini düşünüyorum
o da diğerleri saldım çayıra kafasında gamsız oynayıp sinse bugün turu geçmiş olamazdık

Düşüncelerine birebir katılmamak mümkün değil ama basın önünde bu kadar ileri gitmeli miydi bence gitmemeliydi zira 27 yaşında 25 tane CL maçı var iken takımda ondan fazla bu arenada tecrübesi olan 5-6 adamımız var.

Valla dün kapanışı mükemmel yapsa da açıkçası maçın ilk 60-65 dakikası Osimhen de çok kötüydü bence. Hele sarı kart yedikten sonra aşırı pasif kaldı.

Takımın %70'i falan. Ama bunu her fırsatta gözümüze sokmasına gerek yok.

Takım o olmyınca başı kesik tavuğa benziyor malesef, alternatifi yok

Bir şeyler değişecekse, ki değişmeli ve bu adam hak ettiği golleri kalan haftalarda atmalı, yine onun önderliğinde olur.

Okan Hoca bütün kanatlara amaçlarının gol atmaktan ziyade gol attırmak, en doğru kararı vermek olduğunu gerekirse çivi ile çakmalı kafalarına.

Zira Osimhen'in de haklı gerginliği ona.

Ya adam her şeyini veriyor, kendini yırtıyor her yerde sahada. Sonra Sane, Lang, Yunus ve hatta dün olduğu gibi Barış (2 pozisyonda gol vuruşu dahil) pas beklerken şut ya da saçma tercih yapıyor.

Böyle olursa öndekiler adam da strese sinire girer haklı olarak. Kızınca da sonra diğerleri zorbalandık gibi takılıyorlar.

Önce takımdaşlığı ve özveriyi şu adam kadar düşünün sonra sizde kızın gerekirse.

Osimhen'de de Icardi'de de sorun yok.. Sorun MERTENS'in yerini, pozisyon yaratacak bir futbolcuyla dolduramamak..

Forvetlerimizin ikisi de süperstar ikisi de haklı.. Suç arayacaksanız pozisyon yaratamayan orta saha başlıklarında ve taktikte arayın arkadaşlar.

Bir ara geri pasta o ayak topa nasıl ulaştı dumur oldum. Rakipler için İnanılmaz sinir bozucu birisi

Kızdığı, el kol yaptığı pozisyonlar normal şartlarda vasat üstü herhangi bir oyuncunun atabileceği paslar. Adam Messi gibi 5 kişi arasından ince görün demiyor ki, bomboş koşan arkadaşından koşu yoluna pas istiyor ve bunu alamayınca da deliriyor haklı olarak. Rakiple olan tartışmaları bence de gereksiz ama takım içinde gayet haklı isyan ediyor.

İsyanında sonuna kadar haklı, ileri ucunda Osimhen varsa ve defalarca boş pozisyonda topu bekliyorsa atacaksın. Sonra niye gol atmıyor oluyor, takımca bunun üzerinde durulması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt