- 21 Haziran 2011
- 27.115
- 7.274
- 2.238
Çok büyük çok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okadar macta oyuncular atilimiyor da osimhen atilcak orda?Hakem atsa atardı saçma bir hareket yaptıda neyse, yine maçın adamı kral.
Evet atılması lazımdı, aynısını rakipte biri yapsa atılması gerekmiyor muydu?Okadar macta oyuncular atilimiyor da osimhen atilcak orda?
tac pozisyonunda degil mi dostumEvet atılması lazımdı, aynısını rakipte biri yapsa atılması gerekmiyor muydu?
yok aşırtma attığı golü diyorum, düdüğü duydu hakeme baktı dönüp devam etti saçma bir hareketti bence.tac pozisyonunda degil mi dostum
hayır tac pozisyonunda görmeliydiyok aşırtma attığı golü diyorum, düdüğü duydu hakeme baktı dönüp devam etti saçma bir hareketti bence.
Cogu macta atmiyorlar, onu diyorum. Ha atsa atar ama cok basit olurdu yine. O kuralida kaldirmak lazim. Cok sacma zaten. Bu yüzden bazi hakemler es geciyor bunu. Birde jk önde olsa umurlarinda bile olmaz.Evet atılması lazımdı, aynısını rakipte biri yapsa atılması gerekmiyor muydu?