#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra faul ve itiraz konusunda çok dikkatli olmalı. Hakemler fırsat arayacak. İlk kartı hatalıydı ama kimse ondan bahsetmeyecek, haliyle 2. sarıyı görmesi gerektiğini söyleyecek. Kendisi de orda çok gereksiz iş yaptı açıkçası.

20260308_052408.webp

Youla'dan hallice.
Nazar değmesin, çok övmeyin şu adamı sakatlanacak diye tırsıyorum, sezon bitsin sabaha kadar yalayalım :asd:

Sen Allah'ın bir lütfusun.

Kendine ceki duzen vermesi lazım
Sari kartin var düdükten sonra topa vuruyorsun. Sane ve sen başımızı yakacaktiniz az kalsın.

Kaç kere söyledim yine söylüyorum. Bu adamın arkasına hücumu organize edecek iyi bir 10 alın ve izleyin. adamı 10 numara olmayan sara ve yunusa mahkum ediyoruz.

Kısa yoldan şmp olma bugu var elimizde ama kafamız basmadığı için değerlendirmiyoruz

Sağlam orta gelince golünü yazan adama maç başı 0.18 oranında sağlam orta geliyodur şaka gibi takım yeminle

Çok seviyorum. Ancak kafayı kullanmazsa düşüşü hızlı olacak. Kilit anlarda amatörce işler yapıyor. Abuksabuk noktalardan vurmak, zayıf topa röveşataya falan kalkmak, uygun pası aramamak, saçma kartlar görmek, hakemi kışkırtmak, tepkileriyle takım arkadaşlarını oyundan soğutmak... vs. Bu kadar sıcak bir insanın mantığıyla oynamasını pek beklemiyorum ama mental olarak destek alması şart. Şuan hatalarını fizik gücü ile tolere edebiliyor ama sonra?

Kafayı kullanmayı öğrenmelisin dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt