- 23 Aralık 2008
- 64.998
- 62.843
- 5.103
Dinlenmeyi hakketti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin ben gözüne musap. adamın bileği lan orası
Burada Osimhen oynamasın diyen yok ve birçok maçta teknik direktörün beceriksizliğini kendisinin mücadelesi ve kaptığı toplarla kolay bulduğumuz goller sayesinde çoğu kişi konuşmuyor . O yüzden Osimhen i ben de destekliyorum tabiki de.Neyin tepkisini görecek. Tek oyun planımız bu adamın önderliğinde ön alan baskısı yapmak. Osi olmasa çoktan havlu atmıştık zaten
Eray futbolcu ne olursa olsun her türlü oynamak ister hele hele SL maci ise. O adranalin heyecan ile düsünmezsin oynarsin bir sekil. Orasi deneme tahtasi degil. Her hava topuna ziplayamadi, bizde olan toplari adama atamadik topu geveleyip geri verdik. Belli yani olmuyor adam engelli kosamiyor, rahat degil benim gibi tv den izler gibi izledi hoca. O an en mantikli düsünmesi gereken hoca, uzatmayip alacakti oyundan.Yav herşeyi mantıkla yorumlamayı bırakın ya. Herifi yanına çağırdı. Hocam bırak bir denemek istiyorum demiştir. Bu tarz olaylarda da utimatom vermiyor bizimki oyuncunun kararına saygı gösteriyor hepsi bu. Osimhen gibi biri çıkmak isticek de Okan zorla mı oynatcak geçin o işi
musap nıye böylesenin ben gözüne musap. adamın bileği lan orası
Hadi catlak var bir yerinde. Allahtan milli ara varsenin ben gözüne musap. adamın bileği lan orası
Ts maçı kadrosunda osimheni gördüğün anda kaç çok fena edecem çünküBurada Osimhen oynamasın diyen yok ve birçok maçta teknik direktörün beceriksizliğini kendisinin mücadelesi ve kaptığı toplarla kolay bulduğumuz goller sayesinde çoğu kişi konuşmuyor . O yüzden Osimhen i ben de destekliyorum tabiki de.
Sadece bu maçta sakatlandıysa o an çıkmalıydı . Kendi devam etmek istediyse o şekilde sahada yürümesi yakışmadı . Teknik kadro zorla oyunda tuttuysa da orada da ayrı bir sorun var demektir. Her iki açıdan bakınca da ilk maçta oynamasını düşük ihtimal görüyorum . Burada birini kötüleme gibi bir amaç yok
Ahaha hadi bakalım inşallah oynar kardeşimTs maçı kadrosunda osimheni gördüğün anda kaç çok fena edecem çünkü
avatarındakı chelsea macındaki hain degıl mı dostumAhaha hadi bakalım inşallah oynar kardeşim
kırık da olabilir ama senin attığın foto tam mal turnusolü. büyük ihtimalle sağlam darbe aldı onun acısı/ağrısı sebep oldu. kırık ya da çatlak olacak bir pozisyon değildi.Hadi catlak var bir yerinde. Allahtan milli ara var
Ben genel olarak oyunculuğunu beğendiğim için koydum . Diğer türlü 2-3 oyuncu dışında tarihte her oyuncumuza bir maçla ilgili ithamda bulunabilir kardeşim . Senin bakış açına göre Metin Oktay, Muslera, Hagi vs dışında kimseyi profil fotosu yapamayız . Çünkü illa ki bi maçta bize şunu yapan adam değil miydi bu denecek birşey bulunuravatarındakı chelsea macındaki hain degıl mı dostum
Her futbolcu oynamak istemez. Siz kupa maçında penaltı atamam diyen topcularimizi çabuk unutmuşsunuzEray futbolcu ne olursa olsun her türlü oynamak ister hele hele SL maci ise. O adranalin heyecan ile düsünmezsin oynarsin bir sekil. Orasi deneme tahtasi degil. Her hava topuna ziplayamadi, bizde olan toplari adama atamadik topu geveleyip geri verdik. Belli yani olmuyor adam engelli kosamiyor, rahat degil benim gibi tv den izler gibi izledi hoca. O an en mantikli düsünmesi gereken hoca, uzatmayip alacakti oyundan.
Unutmadık..Her futbolcu oynamak istemez. Siz kupa maçında penaltı atamam diyen topcularimizi çabuk unutmuşsunuz
Osimheni biliyorsun zaten adamin mücadelesi taktire şayan. Bende yerinde olsam bende sonuna kadar oynamak isterim o gazla ama takimimi o an aslinda eksik biraktigimi düsünmem. Iste orda hoca devreye girmeli. Yapacak bisey yok.Her futbolcu oynamak istemez. Siz kupa maçında penaltı atamam diyen topcularimizi çabuk unutmuşsunuz