#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlandığı an maç da gitti tur da gitti. Bunu daha o dakika anladım. Ne koşabiliyor ne ikili mücadeleye girebiliyor ne de hava topuna çıkabiliyordu. Ben o yüzden Okan hocaya hala soru işareti ile bakıyorum. Osimhen'in olmadığı senaryoda bir B planı yok. Osimhen yoksa bu seviyelerin takımı değiliz çok net. Bana göre takımın %50'den fazlası. Varlığı takımı yukarı çekiyor. Sakat haliyle bile ileride tehdit olarak görüldü. İkinci yarı çıktığında Liverpool haklı olarak artık bir tehdit kalmadığını düşünüp haldır huldur geldi. Uğurcan kariyer maçını oynamasa büyük ihtimalle 9 tane yer Jk'nin rekoru kırardık.

Ha Juventus maçında Osimhen vardı da uzatmalarda elesek bile 90 dakikada ne hale geldik, o da ayrı konu.

Geçmiş olsun, hatanın büyüğü hocada ama keşke ısrar etmeden çıkmayı kabul etseydi. Umarım daha kötü hale gelmemiştir kırığı.

Ciddi birşey olduğu belliydi bir de maç sattı falan denilmiş, ne kadar iğrenç insanlarsınız bu kötülük çok fazla artık.

vallahi bu nankörlükten vs midem bulanıyor artık

adamın sahada olduğu her maç yapmadığı tek bir şey kalmadı ve buna rağmen bunlar yazılıyor

hayır insan bunu yazarken biraz olsun ya vicdanı sızlamaz mı

Ciddi birşey olduğu belliydi bir de maç sattı falan denilmiş, ne kadar iğrenç insanlarsınız bu kötülük çok fazla artık.

İzlediğini anlamayan tipler bunlar, max 85 iq. Herifin sahada bi can vermediği kaldı bizim primatlara göre maç satıyor. Yokluğu şampiyonluk şansımızı %25 aşağı çekecektir ne yazık ki.

Bu taraftar bu adami haketmiyor. Statik, yürüyen, süper lig şovmeni, 1 yıllık yakışıklı manken topçu istiyor bizim taraftar. Şu herif fenerde bjkde olsa tanrı muamelesi görür heykelini dikerlerdi. Bizim taraftar kadar şekilci bir taraftar topluluğu daha yok yemin ederim.

Oysa tur atlamamızı belki de oyuncular arasında en çok Osimhen isterdi. Düşünsenize Haaland'ın falan City ile veda ettiği turnuvada, Osimhen Galatasaray ile çeyrek finale kalıyor. Bunu istemeyecek ve maçı satacak öyle mi? Allah akıl fikir versin, ne diyeyim.
Bizim taraftarımız bazen Osimhen'i çok sıradanlaştırmaya çalışıyor. Adam elendiğimiz Liverpool da dahil şu anda dünyanın her takımında rahat oynar. Başka öyle bir oyuncumuz yok mesela.

Bizim ülkemiz bitmiş.

Adam can açısıyla boğuşuyor kolunu elinin altina almış öyle koşmaya çalışıyor burda 2. Drogba falan denilmiş. Allah sizi bildiği gibi yapsın kötüsünüz.

Sosyal medyaya giriyorum ölür inşallah ameliyat olur masadan kalkamaz diyenler vs.

Sosyal medyayı yasaklayan kim olursa peşinden koşa koşa gidip imzaysa imza atarım. Forumda zaten sayılı kültürlü ve saygılı insan kalmış belli oldu. Gerisi komple cahil ve ben haklıydım hebele hubele gördünüz mü? Verin şimdi bana saygimi diyen karaktersiz insanlar

Sahada her şeyini veren adama laf eden insanlar parmağının ucu kanasa rapor mapor alıp ağlayanlar en çok.

Adam kırık kolla 30 dk sahada durdu.

En kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım.

Bir de rakibin sakatlıklarına oh iyi oldu demeyi bırakın. Bırakın rakip saydıklarımızdan bir farkımız var diyelim.

Oysa tur atlamamızı belki de oyuncular arasında en çok Osimhen isterdi. Düşünsenize Haaland'ın falan City ile veda ettiği turnuvada, Osimhen Galatasaray ile çeyrek finale kalıyor. Bunu istemeyecek ve maçı satacak öyle mi? Allah akıl fikir versin, ne diyeyim.
Bizim taraftarımız bazen Osimhen'i çok sıradanlaştırmaya çalışıyor. Adam elendiğimiz Liverpool da dahil şu anda dünyanın her takımında rahat oynar. Başka öyle bir oyuncumuz yok mesela.
Hep söylüyorum şekilci bizim taraftar. Yakışıklı olsaydı taparlardı. Bu benim tezim yıllardır.

ya azınlığın iğrençliğini genele vurmamak lazım. sattı vs diyen 3-5 çakala prim vermeyin. osimhen bu takım için yüreğini ortaya koyan futbolcuların başındadır. transfer döneminde zorla kendini aldırttı. boşverin o zekasızları yorumlamaya gerek bile yok. kırığına gelecek olursak umarım hızlı şekilde toparlar. milli ara şansımıza oldu. muhtemelen ts maçını kaçırır. önemli olan fener maçına yetişmesi. trabzonda puan kaybı bizi yıkmaz.diğer maçları kazandığın senaryoda en kötü 4 puan önde gitmek lazım derbiye. ne yapıp edip osimhenin en hızlı şekilde iyileşmesini sağlamalıyız. hergün kelle paça içirmek lazım :D kırıklarda falan en iyi tedavi o derler

Maç esnasında ve hemen sonrasında ağzından bok saçacak kadar kendini kaybedenler tespit edilip ağır cezalar verilmeli

Bu kadar zıvanadan çıkıyorsanız maç günü yazmayın birader buraya kimse bu zırvaları okumak zorunda değil
Bizim de içimiz kan ağlıyor ama dilimizi ısırıyoruz yeri gelince bir şeyleri yazarken veya söylerken.
Düşünce özgürlüğü sana baştan sona zırvala her türlü irini nefreti kus diye verilmiyor ki.

ulan şu adam olmasa CL de lig aşamasında yarı puanı zor toplardık. bu herife nefret kusanlar kendi içsel sorunlarını başka tarafa sallayarak duygusal 31 çekmeyi bıraksınlar artık.
Önceden de yenilirdik millet gelir öfkesini çıkartacak şekilde topçuya ,hocaya, yönetime sallardı daha sakin olanlar düzgünce eleştirisini yapardı. şimdi kabak gibi belli oluyor bazı insanların art niyetli şekilde saldırdıkları. Dilerim bu art niyetli insanları forum yönetimi tespit edip, gerekeni yaparlar.

ulan şu adam olmasa CL de lig aşamasında yarı puanı zor toplardık. bu herife nefret kusanlar kendi içsel sorunlarını başka tarafa sallayarak duygusal 31 çekmeyi bıraksınlar artık.
Önceden de yenilirdik millet gelir öfkesini çıkartacak şekilde topçuya ,hocaya, yönetime sallardı daha sakin olanlar düzgünce eleştirisini yapardı. şimdi kabak gibi belli oluyor bazı insanların art niyetli şekilde saldırdıkları. Dilerim bu art niyetli insanları forum yönetimi tespit edip, gerekeni yaparlar.
Eskiden böyle yorum yapmaya cesaret bulamazlardi yeni Türkiye bu artık rahatça özgürlük diye gelip birini yapmadığı bir şeyi yapmış gibi suclayabilirsin. Her hafta böyle amipler geliyor foruma.

Sonra yakalanınca da totem yapıyordum diyor Şeref yoksunlari.

Rakip takım yorumlari neyse ama dün kendi taraftarimiz maci sattı sakat degil filan cok fazla yorum vardi ve bunu dedikleri nankörlük yaptıkları adam muhtemelen en erken şekilde dönebilmek icin yine fedakarlık yapacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt