Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Hemen şu şekilde dönmen lazım, ağzımıza ettiler :
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de osimhen olmayınca santraforsuz oynuyoruz. Yerini bir nebze dolduracak yedeği de yokBu adamın varlığı bütün takımı yukarı çekiyor. Sadece oynadığı oyun üzerinden bakmamak gerekiyor.
Çıkıp oynaması lazım artık yapacak bişey yok
Dönecek gençler maçında geçen seneki Kasımpaşa dep performansi gibi tek başına mücadele verecek. Umarım singo yeni cuestamiz olmaz o maç içinHala dönebileceğinden emin değilim.Benim gözümde sezonu kapattı.
%100 iyileşmeden oynatsak Lpool maçındaki gibi silik bir performans ortaya koyabilir.
Bu adam her şeyiyle fiziğiyle ön plana çıkıyor.Elindeki maske,koruyucu artık her ne haltsa onu rahatsız edecekse verim alamayabiliriz.
Lang da parmağından dolayı rahat oynayamıyor aynı sıkıntıları osimhen yaşayabilir
Bilmiyorum herkes osi'nin dönüşüne bel bağlamış vaziyette.Dönecek gençler maçında geçen seneki Kasımpaşa dep performansi gibi tek başına mücadele verecek. Umarım singo yeni cuestamiz olmaz o maç için
Birazcık onurlari haysiyetleri varsa buradan şampiyonluk vermezler.Bilmiyorum herkes osi'nin dönüşüne bel bağlamış vaziyette.
Ondan beklenen performans alınmazsa fiziksel ve mental anlamda çökeriz.
Maalesef bu sezon onur ve haysiyet konularında yokları oynuyoruz.Birazcık onurlari haysiyetleri varsa buradan şampiyonluk vermezler.
Rakibin nasıl ittiriliyor görüyorsun buna rağmen mücadele etmeyip şampiyonluk verecekseler karakterlerine tüküreyim.
Son yaşanan TS olayları olmamış olsa TS şampiyon olsun genç kadroyla hırslı oynadılar derdim. Bu saatten sonra kimseye şampiyonluk hediye edemezler. Onurlarını kurtarmak zorundalar