#45 Victor Osimhen (K)

Hemen şu şekilde dönmen lazım, ağzımıza ettiler :

Manyak para saçıldı topçular alındı, en çok para saçılan topcuyu arıyor hala takım. Okan denildiği gibi aşırı pahalı bi hoca.

Hala dönebileceğinden emin değilim.Benim gözümde sezonu kapattı.
%100 iyileşmeden oynatsak Lpool maçındaki gibi silik bir performans ortaya koyabilir.
Bu adam her şeyiyle fiziğiyle ön plana çıkıyor.Elindeki maske,koruyucu artık her ne haltsa onu rahatsız edecekse verim alamayabiliriz.
Lang da parmağından dolayı rahat oynayamıyor aynı sıkıntıları osimhen yaşayabilir

Hala dönebileceğinden emin değilim.Benim gözümde sezonu kapattı.
%100 iyileşmeden oynatsak Lpool maçındaki gibi silik bir performans ortaya koyabilir.
Bu adam her şeyiyle fiziğiyle ön plana çıkıyor.Elindeki maske,koruyucu artık her ne haltsa onu rahatsız edecekse verim alamayabiliriz.
Lang da parmağından dolayı rahat oynayamıyor aynı sıkıntıları osimhen yaşayabilir
Dönecek gençler maçında geçen seneki Kasımpaşa dep performansi gibi tek başına mücadele verecek. Umarım singo yeni cuestamiz olmaz o maç için

Dönecek gençler maçında geçen seneki Kasımpaşa dep performansi gibi tek başına mücadele verecek. Umarım singo yeni cuestamiz olmaz o maç için
Bilmiyorum herkes osi'nin dönüşüne bel bağlamış vaziyette.
Ondan beklenen performans alınmazsa fiziksel ve mental anlamda çökeriz.

Bilmiyorum herkes osi'nin dönüşüne bel bağlamış vaziyette.
Ondan beklenen performans alınmazsa fiziksel ve mental anlamda çökeriz.
Birazcık onurlari haysiyetleri varsa buradan şampiyonluk vermezler.

Rakibin nasıl ittiriliyor görüyorsun buna rağmen mücadele etmeyip şampiyonluk verecekseler karakterlerine tüküreyim.

Son yaşanan TS olayları olmamış olsa TS şampiyon olsun genç kadroyla hırslı oynadılar derdim. Bu saatten sonra kimseye şampiyonluk hediye edemezler. Onurlarını kurtarmak zorundalar

Birazcık onurlari haysiyetleri varsa buradan şampiyonluk vermezler.

Rakibin nasıl ittiriliyor görüyorsun buna rağmen mücadele etmeyip şampiyonluk verecekseler karakterlerine tüküreyim.

Son yaşanan TS olayları olmamış olsa TS şampiyon olsun genç kadroyla hırslı oynadılar derdim. Bu saatten sonra kimseye şampiyonluk hediye edemezler. Onurlarını kurtarmak zorundalar
Maalesef bu sezon onur ve haysiyet konularında yokları oynuyoruz.
Fener süper kupa maçı,son Trabzon ve Kocaeli maçları.Bizlerin dışında hangisinde isyan eden,bunların yaptıklarını dert edinen saha içi-dışı birini gördük?Kimsenin umrunda değil yaşanan haksızlıklar,iftiralar.
Dünkü 11'e baktım, gerçekten hırs yapacak apo,barış dışında adam göremiyorum.Eskiden torreira yapardı bu işleri ancak bu sezon performansı çok aşağıda.
İçerde gençler maçı mıydı tam hatırlamıyorum kazımcan taç çizgisinde rakiple dalaştı,sarı kart gördü.O dkya tribünler dahil herkes uyuyordu.O gün maçı kazanmamızdaki baş faktör kendisi idi.
İnsan içten içe biz GSız burdan şampiyonluk mu verecez diyor ama görünen köy de ortada.Bundan sonra her şey olabilir.Es kaza bir maçta geriye düşersek çevirme şansımız çok düşük.Takım resmen kontak kapıyor.Allah sonumuzu hayretsin

bu adam hazır durumda sacma sapan bicimde oynatılmıyor yine

Geri
Üst Alt