Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.416
- 2.650
- 1.643
Takımı tek başına şampiyonluk potasında tutan adamdır. Bu net bir şekilde ortaya çıktı zaten. Kırık kolla ne yapacağını merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bokunu yiyim 5 maç bizi kurtar sonra beni salin Barça gidiyorum mu dersin ne dersin sonuna kadar haklısın bu takımla tek başına savasiyorsun. Allah rızası için 5 maç Tarkan gibi magmaya mi giriyorsun kusana kadar kelle paça mı içiyorsun napiyorsan yap bizi kurtar baba bak Allah rızası için
İşi o maça bırakan utansın. İki kere 7-8 puan farka çıktı iki kez fırsat çıktı karşımıza. İkisinde de içine sıçtık. Bi yasin kol lavuğunun atamasına bakar o maçBizim bu saatten sonra şampiyon olmamız için mutlaka Fener maçını kazanmamız gerek diye düşünüyorum. Ve bu maçı da kazanırsa Osimhen kazanacak. Şampiyon olup olmamamız tamamen bu adama bağlı. Okan Buruk ve diğer futbolculardan umudum kalmadı benim.
Daha form tutmasi lazim. Keske biraz da olsa oynayabilseydi haftaya.Victor Osimhen'in Gençlerbirliği maçlarında oynama ihtimali düşük. Fenerbahçe maçına %100 hazır olarak ilk 11’de başlaması bekleniyor. (Buchi Laba)
Hayır oynayacak numara yapıyorsun bilerek rakip önlem almasın diye. Aksini iddia eden sikecidir ahlaksizdir. Osimhen baba bizi kurtaracakVictor Osimhen'in Gençlerbirliği maçlarında oynama ihtimali düşük. Fenerbahçe maçına %100 hazır olarak ilk 11’de başlaması bekleniyor. (Buchi Laba)
Adam sırtında taşıdı cl'de daha napsın. Bu sene boş kaleye gol attığı 2 falandır. Yanına bi tane garry rodrigues tarzı bi kanat almayan hocaya sövmek lazım. Götünü yırtarak gol attı her maç bi yerde de patlayacağı belliydi zaten.Valla kendisinin dünyanın sayılı santraforlarından biri olduğu doğru,
Aşırı seviyorum bu ayrı bir konu,
Seviyemizin de üstünde bir oyuncu bu da doğru,
Ama abi gerçekten yazın kamp yapmadı diye, sakatlıkları, afrika kupası derken bu sene galiba 15 tane maçta oynatamadık.
80 milyon euro verdiğimiz 20 milyon maaş ödediğimiz oyuncudan 20 gol göremedik.
Ne diyeyim ya valla sıkıldım aşırı
Biz bu saatten sonra o maça Hasan Şaş atansa bu mentalle kazanamayız. O yüzden tek umudum Osimhen, belki o bişeyler yapar.İşi o maça bırakan utansın. İki kere 7-8 puan farka çıktı iki kez fırsat çıktı karşımıza. İkisinde de içine sıçtık. Bi yasin kol lavuğunun atamasına bakar o maç