#45 Victor Osimhen (K)

Taş gibi top oynarken pandemi araya girince şampiyonluğu kaptırmamız 1
Osi'nin 7 puan öndeyken kolunun kırılması 2
Tamamen aynı senaryolar
Sonuç aynı olur mu onu göreceğiz
Ne yapıp edip GB maçında oyuna sokmamız lazım ikinci yarı
Fener derbisine alışmalı iyileşmemiş kolla oynamaya
Yoksa o maçı kaybetmeme ihtimalimizi sıfır görüyorum
Yaparsa yine Osi yapar

Kadroda olmasının anlamı yok 90 dakika oynayıp fb maçına en azından %50 şekilde çıkmadığı sürece bu maçı alsan bile fbye yenilirsin her türlü

Hala dönebileceğinden emin değilim.Benim gözümde sezonu kapattı.
%100 iyileşmeden oynatsak Lpool maçındaki gibi silik bir performans ortaya koyabilir.
Bu adam her şeyiyle fiziğiyle ön plana çıkıyor.Elindeki maske,koruyucu artık her ne haltsa onu rahatsız edecekse verim alamayabiliriz.
Lang da parmağından dolayı rahat oynayamıyor aynı sıkıntıları osimhen yaşayabilir
ben de tam performans vermesi gereken fb maçında iyi oynayabileceğini düşünmüyorum. zaten o maçta mağlup olursak geçmiş olsun osimhende kurtaramaz artık.

kendisi döndüğünde de bi şey değişmeyecek. o kolla ne kadar rahat ne kadar temaslı oynar muamma. takımın kendisinde sorun var malesef.

kendisi döndüğünde de bi şey değişmeyecek. o kolla ne kadar rahat ne kadar temaslı oynar muamma. takımın kendisinde sorun var malesef.
Katılıyorum başka ni sorun var takımda anlamsiz şekilde. Kimse kendini zorlamıyor. 5 pas arka arkaya yapamıyoruz 3. Bölgede. Acayip bi kısırlık var takımda.

Takımdaki sorun oyuncuların %80’ninin pilinin bitmesi. Eyüpspora da koş koş önde bas, beşiktaşa da koş koş önde bas, bodoya da koş koş önde bas, juveye de koş koş önde bas, liverpoola da koş koş önde bas.. böyle iş mi olur. Takım tükendi. Osi’nin insan üstü atletizmi ve azmi okanı ayran budalasına çevirdi

Osimhen de gelse zor işi. Takımda laubalilik, kibir ego doymuşluk var. Şok etkisi yaratacak kadro dışılar olması lazım yoksa zor bu sene şampiyonluk

Seneye de böyle olacaksa işimiz var, seneye kariyer sezonunu oynamak zorunda. 40 gol falan atmalı.

Takımdaki sorun oyuncuların %80’ninin pilinin bitmesi. Eyüpspora da koş koş önde bas, beşiktaşa da koş koş önde bas, bodoya da koş koş önde bas, juveye de koş koş önde bas, liverpoola da koş koş önde bas.. böyle iş mi olur. Takım tükendi. Osi’nin insan üstü atletizmi ve azmi okanı ayran budalasına çevirdi
Ben de tamamen böyle düşünüyorum. Sadece tek buna karşı çıkmamı gerektiren şey maç başlarında da öyle eskisi gibi istekli değiliz. Mesela son maç. Tamam top bizdeydi ame tempo yapamadık. Yorgunluktan olsa maçın başında yırtıcı olurduk sonradan yorulurduk.

Seneye de böyle olacaksa işimiz var, seneye kariyer sezonunu oynamak zorunda. 40 gol falan atmalı.
hoca değişsin oynar nedim heis onu da.Bizim güncel taktikte adam deli gibi koşup pres yapmak ve maç içinde top öne geldiği her anda aktif olmak,kendini yirtmak zorunda.Takım topla çıkamayınca da dikiyorsun 2 stoperle falan boğuşmak zorunda kalıyor yani bu şekilde robot falan olması lazım adalelerin dayanması için.Son sakatlık zaten talihsizlik

Screenshot_2026-04-14-14-38-40-805_com.twitter.android-edit.webp

Hala idrak edemiyoruz elimizde nasıl bi yaratığın olduğunu. Yenildiğimiz Kocaeli maçını eklememişler orda da lanet cift forvet taktiği ile çıktık

Kurtar bizi Superman.

Okan buruku kurtarmali tabi. Yoksa hocam napsin

Ya ne alakası var OB ile. Seneye de bizde kalınca kendisi için kulüp kasasından çıkan para 120 milyon euro olacak.

Kol kırığı evet talihsizlik. Ama çok daha ekstrasını vermek zorunda bu değil yani. OB olsun olmasın, seneye OB değil X kişisi olunca Osimhen yine bilmem ne adele sakatlığı ve Afcon yüzünden 15 maç kaçırırsa, ligde 20 gol bile atamazsa ne diyeceksin.

Bu adamın ligdeki rakipleri birbirine vurarak oynaması lazım. Osimhen belkide takımda Barış'la beraber en sevdiğim adam zaten, bizim falan çok üstümüzde bir oyuncu bunlar bir yana, bu sene bu adamdan fayda alamayışımız bir yana. Böyle bi seviyede olan adamla BJK deplasmanı hariç doğru düzgün deplasman maçına çıkamadık. Osimhen bu sene bi Onachu etkisi veremedi Ligde maalesef.

İlk BJK maçında yorgundu ve sezon başı kamp yapmadığı için tam hazır değildi.
Fener deplasmanında sakattı.
Süper kupada Afcon'daydı.
Şimdi Fener maçı geliyor yine sakat ve maalesef en talihsiz olanı bu evet.

Geri
Üst Alt