#45 Victor Osimhen (K)

Ya ne alakası var OB ile. Seneye de bizde kalınca kendisi için kulüp kasasından çıkan para 120 milyon euro olacak.

Kol kırığı evet talihsizlik. Ama çok daha ekstrasını vermek zorunda bu değil yani. OB olsun olmasın, seneye OB değil X kişisi olunca Osimhen yine bilmem ne adele sakatlığı ve Afcon yüzünden 15 maç kaçırırsa, ligde 20 gol bile atamazsa ne diyeceksin.

Bu adamın ligdeki rakipleri birbirine vurarak oynaması lazım. Böyle bi seviyede olan adamla BJK deplasmanı hariç doğru düzgün deplasman maçına çıkamadık.

İlk BJK maçında yorgundu ve sezon başı kamp yapmadığı için tam hazır değildi.
Fener deplasmanında sakattı.
Süper kupada Afcon'daydı.
Şimdi Fener maçı geliyor yine sakat ve maalesef en talihsiz olanı bu evet.
Milli takımı kaldirsinlar full oynar. Doğru düzgün antreman yaptiran profosyonel hoca gelsin bu adam sakatlanmaz. Konate gibi dallamalaar kol kirmazsa

Durmadan uzun topa kosturursan sakatlanır tabi

Milli takımı kaldirsinlar full oynar. Doğru düzgün antreman yaptiran profosyonel hoca gelsin bu adam sakatlanmaz. Konate gibi dallamalaar kol kirmazsa

Ya abi bazen OB sevmemenden dolayı gözün körleşiyor. Osimhen zaten sakatlık sıkıntısı olan oyuncu. Ben bu yüzden diyorum ekstra dikkat edecek gerekirse kendine.

büyük bonservis verilince ister istemez eksik kaldık bazı mevkilerde. keşke singo'ya o paraları vereceğimize bir on numara alsaydık. takımın hücumda kendisine mahkum olması biraz anlaşılır durum o yüzden. ne yedek forvet ne 10 numara alabildik. talihsizlik ligde kendisinden çokta faydalanamadık bu sezon.

Ya abi bazen OB sevmemenden dolayı gözün körleşiyor. Osimhen zaten sakatlık sıkıntısı olan oyuncu. Ben bu yüzden diyorum ekstra dikkat edecek gerekirse kendine.
Adam geçen sene 41 maça çıkmış. Sanki müzmin sakat. Bu sene milli takımda oldu sakatlıkları orda adam biciyorlar

Adam geçen sene 41 maça çıkmış. Sanki müzmin sakat. Bu sene milli takımda oldu sakatlıkları orda adam biciyorlar

Yau zaten geçen sene kariyer sezonunu geçirdi bu yüzden. Ondan önce Napoli'de vs hiç bu kadar süre alamadı. Senin söyleminle OB'nin antrenmanı iyi gelmiş adama demek ki

Şöyle bi adamı sadece pas arası yaparsa gol atabilir duruma getirmek muazzam iş

Space jam in tersi oldu okan sağolsun
Yüzde yüz katılıyorum bir golcünün gol kataloğu çok önemli, napolide ve geçen sene bizde attığı abuk subuk golleri hatırlayalım çoğu dünyada sadece bu adam atabilir dediğimiz goller. Bu alışkanlık ve özgüven kaybolursa daha geri gelmez gün geçtikçe sıradanlaştırırız adamı onuachudan bir farkı kalmaz

Yau zaten geçen sene kariyer sezonunu geçirdi bu yüzden. Ondan önce Napoli'de vs hiç bu kadar süre alamadı. Senin söyleminle OB'nin antrenmanı iyi gelmiş adama demek ki
Orda rotasyon yapmış hoca ile anlasamamis.

Ben bilmem durmadan uzun topa kosturursan durmmadan pres yaptirirsan icardi gibi bununda bacak gider bir gun

Hocadan ümidimiz kalmadı. Son 5 maçı aldın aldın yoksa şampiyonluk çok zor. Hadi aslan son bir gayret

Seneye kalacağını zannetmiyorum. Tek umudum ödediğimiz yıllık ücret seviyesine kolay kolay kimsenin çıkamayacak olmasıdır.

Geri
Üst Alt