#45 Victor Osimhen

Bu adamın kazandığı para onun net hakkı olan para.21 değil 30 da almış olsa Arabistan'a istese 40 milyon euroya gidebilirdi nolursa olsun yarı paraya bizde kaldı.Osimheni sadece gol olarak düşünmemek lazım defansı tek başına yıpratan bir oyuncu durduramiyorlar.

Mutsuzmuş da yüzü gülmüyormus da. Barcelonaya real madride gidebilecekken premier ligin tüm takımlarında oynayabilecekken veya araplardan 50 milyon yıllık cukkalayabilecekken tuttum cimboma geldim. Sokuk süper lig maçında hoca beni oyundan alıyor 100 kiloluk sumo guresçisi sahada yürüsün diye. Osimhenin yedeği yok bu sene bunu da anlamış olduk. Düşündüğümüz aklımıza gelen her şey başımıza geliyor.

Belki yapmaz, belki problem de etmiyor olabilir ama bir yerden sonra bu işin cılkı çıkar. ‘İcardi oynasın o zaman’ derse Fener bayrakları sandıklardan çıkarabilir. Bizi ne Yunus, ne Sane, ne de Sara kurtarabilir. Bir tek yine Osimhen şampiyon yapabilir.

Tribüne giden story hastalarına duyurulur.

Bu forumda dahil neden taraftarın %99’unda icardi-osimhen kavgası çıkartma merakı var ??

Atılan gollerde birbirlerine ilk sarılan osimhen-icardi oluyor, maç sonlarında yüzü en çok gülen 3 adam say desen icardi-osimhen başa yazılır.

Neden bir gerilim yaratma peşinde bu takımın taraftarı ? Reel hayatı da böyle dramatize edip yaşıyorsanız geçmiş olsun

Bu forumda dahil neden taraftarın %99’unda icardi-osimhen kavgası çıkartma merakı var ??

Atılan gollerde birbirlerine ilk sarılan osimhen-icardi oluyor, maç sonlarında yüzü en çok gülen 3 adam say desen icardi-osimhen başa yazılır.

Neden bir gerilim yaratma peşinde bu takımın taraftarı ? Reel hayatı da böyle dramatize edip yaşıyorsanız geçmiş olsun
Çünkü gerçekten akıllı ve öngörülü insanlar. Keremede hep beraber sovuyorduk, noldugu çıktı ortaya.

Çünkü gerçekten akıllı ve öngörülü insanlar. Keremede hep beraber sovuyorduk, noldugu çıktı ortaya.
Madem o kadar akıllı insanlar neden böyle bir şeyin dibine dinamit koyuyorlar ? ortamı germekten başka neye yarıyor bu durum

Ben sana asıl öngörüyü söyleyim : osimhen üst üste 3 maç gol atamasın osimhen’e bu forumda : thiam, diagne, 75 milyonluk kazık yorumları.. sosyal medyada ise ırkçılık derecesinde iğrenç yorumlar yapılacak. Bunları geçen Ocak ve haziran aylarında yaşadık zaten

Resmen beceriksiz Fb oluşumunu ekmeğine yağ sürülüyor. Yazık

Bunu anlatmaya çalışıyorum. İcardi’ye bağırdılar tamam Osimhen İcardi yüzünden mutsuz. Böyle bir saçmalık olabilir mi yani

Adam maçta sakatlık yaşamış, daha o da tam olarak hazır değil. Aşağıdaki gibi de bir açıklama var yok bu adamı çıkardı İcardi girdi nasıl çıkarılır bu adam :D

Şu an basmadık yer bırakmayan en iyi oyuncumuz. Diğer oyuncular bu adama ayak uyduramazsa yüksek ihtimal kendini sakatlayacak.

Yazık 70 milyon euro verip adam alıyosun arka taraf patates tarlası gibi.

Bu adam şu an herşeyimiz bizim. Tek tutanacak dalımız resmen, bırakın artık İcardi duygusallığını o geçmişte kaldı, şu adam için yapın yapacağınızı

10 m euro kazanan Icardi’nin de koca götü ve göbeğiyle sahaya çıkmaya hakkı yok, ben de statta onun koca götünü izlemek zorunda değilim o zaman.

Heis zaten ben de bunu savunmuyorum. Demek istediğim şu, şu an mevcut tüm sıkıntıların sorumlusu hoca ve yönetimdir. Başarı da onlardan gelir disiplinsizlik de.

Ben sürekli günün sonunda taraftara suç bulunmasını doğru bulmuyorum ve bana göre sebeplerini yazdım.

Taraftar illa futbolla buradakiler kadar içli dışlı olmak zorunda değil. Adam İcardi’yi görünce bağırıyor işte. Kerem’i ıslıklanınca taraftara kızan vardı. Yine aynı şey. Taraftar 50.000 tane birbirinden habersiz insan, yani taraftarı bir şeyle suçlamak gerçekten çok çok saçma.

Attigi her gol den sonra yüzü gülen mutlu olan adam iki haftadir mimik oynatmiyor ve agresif

Icardi ile alakali bir durum oldugunu düsünmüyorum cünkü gecen hafta attigi gol den sonra pasi veren zaniolo’yu degil de asist’in asistini yapan icardi’yi isaret etti

Büyük bir sorun oldugunu düsünmüyorum ama baskalarina malzeme vermeye de gerek yok

Icardi ile bir problemi olduğunu düşünmüyorum. Amma ve lakin bir gün bir problem olursa tarafım net olarak Victor Osimhen'den yanadır. Icardi için Osimhen kaybedilmez, tarihi bir hata olur. Icardi dün bidon gibiydi. Kendisine olan sevgiyi suistimal etmez umarım. Kendisi şu an bence büyük bir soru işareti. İlk iki şampiyonlukta çok büyük pay sahibidir kimse inkar edemez o ayrı.

%50 haliyle sahada geçen sezonki ciddiyetiyle işini yapıyor. Millet bu sefer mimiklerine takmış. Çıkın biraz hava alın yav.

Kör değiliz olacaklar korkutuyor bizi. 150 milyon euro para saçıldı. Boşa gitmesi zorumuza gider. Çocuklarımızı hazırlıyoruz bu takımı tutmasi için fenerliler gibi bok gibi başarısız bi gelecek istemiyoruz. Sorun varsa '' '' ki bence net Bi şekilde var kokusu çıkar yakında'' erkenden çözülsün istiyoruz.

Geri
Üst Alt