#45 Victor Osimhen

Abi dk 88 Osi oyundan çıkar gayet normal bu

Sadece bir endişemi dile getireceğim;
Osi'ye dair en büyük endişem Napoli döneminde yaşadığı sıkıntıları burada yaşamaya başlaması, bununla ilgili tee yazın başında da yazmıştım 1-2 defa, ya hiç sanmıyorum ama umarım olmaz. Vücut dili bazen beni biraz düşündürüyor. Niyet okumuyorum tabii sadece bir endişe.

70 milyon bonservis yıllıkta 21 milyon verdiğin adam götünü kurtarıyor zaten 2 senedir. Sevgiyi ona göstereceksin tabi sicarim medyasına falan obez 2 hafta sonra arjantine gider muhtmelen o göbekle.
Osimhen’i yuhladılar mı? İcardiye daha çok çığlık attılar diye gole sevinmemek 10 yaşında çocuk işi sadece

Adam aidiyet gösterdi mi gösterdi.

20m Euro alıyorsun alınmaya hakkında yok diyemezsin. Robot mu bu adam? 40m eurolari reddetti mi reddetti.

Evet bedavaya gelmedi ama geldi mi geldi.

Hakettiği sevgiyi almalı ki alacaktır da. Çünkü sahada her pozisyonda var ve hep golü zorluyor.
Anlatamıyorum sabahtan beri.

Yaw renktas 1-2 hafta içinde gerçeklerle karşılaşacaz zaten. Osimhene gereken değeri verip lider sensin dersen uçurur takımı bahsettiğim bu.
Hocam diyorum ki İcardi’ye çok sevgi duyulması Osimhen’e sevgi gösterilmediği anlamına gelmiyor.

Ama Osimhen de geldiğinden beri farkında kendi de söylüyor o bir efsane diye. Konunun İcardi ile alakası olduğunu sanmıyorum demeye çalışıyorum.

Diyor ki Osimhen çoğu zaman performansının tamamını harcayıp çıkmak istiyor sahadan sakatlanmamak adına.

Yani adam da oyundan alındı diye şaşırmadı farkettiyseniz
100 kilo Icardi istiyor diye oyuna giriyor, ihtiyacın varken Osimhen istiyor diye oyundan çıkıyor, transfer yapmak isteyen antrenmana çıkmıyor, kimin ne oynadığı zaten belli değil. Dingonun ahırı o zaman burası.

100 kilo Icardi istiyor diye oyuna giriyor, ihtiyacın varken Osimhen istiyor diye oyundan çıkıyor, transfer yapmak isteyen antrenmana çıkmıyor, kimin ne oynadığı zaten belli değil. Dingonun ahırı o zaman burası.
Yav ikinci forvetin senin Osimhen sakatlansa muhtaç kalacaksın adama bu adamı 70’ten sonra oyuna atmadan nasıl hazırlayacaksın.

Anlamsız gerçekten söylediğin

Hocam diyorum ki İcardi’ye çok sevgi duyulması Osimhen’e sevgi gösterilmediği anlamına gelmiyor.

Ama Osimhen de geldiğinden beri farkında kendi de söylüyor o bir efsane diye. Konunun İcardi ile alakası olduğunu sanmıyorum demeye çalışıyorum.
O kadar çok icardi ile alakası var ki konunun. Umarım ben yanılırım ilerleyen haftalarda.

Yav ikinci forvetin senin Osimhen sakatlansa muhtaç kalacaksın adama bu adamı 70’ten sonra oyuna atmadan nasıl hazırlayacaksın.

Anlamsız gerçekten söylediğin
Yav 100 kilo adam maç oynayarak mı form tutacak? Önce kilo versin hazır olsun ondan sonra kaçıncı dakikada istiyorsan atarsın sahaya.

Maç formu tutmak için zayıf olman gerekmiyor. Form tutarken bir yandan kilo verebilirsin.
İdeal kilona ulaşmadan ne form tutarsın ne de sahada istediğini yaparsın. Beynin ayaklarından hızlı çalıştığı her dakika da seni daha geriye çeker. Ve ayrıca Galatasaray’da bir futbolcu oyuna giriyorsa en azında fiziksel olarak ideal halinde olmalı, daha azını ben kendi adıma kabul etmiyorum.

İdeal kilona ulaşmadan ne form tutarsın ne de sahada istediğini yaparsın. Beynin ayaklarından hızlı çalıştığı her dakika da seni daha geriye çeker. Ve ayrıca Galatasaray’da bir futbolcu oyuna giriyorsa en azında fiziksel olarak ideal halinde olmalı, daha azını ben kendi adıma kabul etmiyorum.

Tutarsın. Bilim bunu gösteriyor.

Fiziksel olarak daha ideal halde olma konusuna bir şey demiyorum. Zira bu konuda açıklama yapılmalı. Kilo problemi + kortizon gibi bir durum olabilir. Mesela Ekim'de ne olacak önemli olan o. Ekimi görmek gerekiyor.

Adam sakatlanmış yerde yatıyor hoca icardiyi ısınmaya gönderdi kale arkası yan taraf başladı icardi diye bağırmaya osininde morali bozuldu gerçekten ben bizim taraftarı anlamıyorum neden yani neden bu adam olmasa olacakları neden düşünemiyorsunuz bu takımın tek starı bu adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam sakatlanmış yerde yatıyor hoca icardiyi ısınmaya gönderdi kale arkası yan taraf başladı icardi diye bağırmaya osininde morali bozuldu gerçekten ben bizim taraftarı anlamıyorum neden yani neden bu adam olmasa olacakları neden düşünemiyorsunuz bu takımın tek starı bu adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sene tabiri caizse tek başına evet TEK başına şampiyon yaptı. Takımın da katkısı var falan alakası yok. Tek başına ligin içinden geçti herif. Kanatsız kaldık bi de geçen sene düşünün. Şu takıma garry rodrigues tarzı ni adam alıp yanına koysan 50 gol atar bu herif bak yemin ediyorum.

Geri
Üst Alt