Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.200
- 16.115
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afrika Kupasi CL ye denk gelir mi ki yav? Tarihleri ayarlamiyorlar mi ona gore?City ve Liverpool maçlarında ( Afrika kupasına denk gelmezse tabi ) ağzından alev atarak oynayacağını düşünüyorum
Ligde maksimum 2 maç kaçırıyor. Paşa ve Antepti galibaAfrika Kupasi CL ye denk gelir mi ki yav? Tarihleri ayarlamiyorlar mi ona gore?
Ligde hangi fiksture geldigine bakmak lazim daha cok
Yaw arkadaş herif sahada götünü yırtarken bizim salaklar liseli gibi icardiye çığlık attılar. Kim olsa bozulur bu işlere her hafta her hafta aynı şey. Empati kursana. Osimhen bu takımdaysa star odur napoli de de yaşadı aynı şeyleri.Neyin tribinde olduğunu anlamıyorum surat beş karış gol de attı anlamsız
Daha saçma birşey duymadım.Yaw arkadaş herif sahada götünü yırtarken bizim salaklar liseli gibi icardiye çığlık attılar. Kim olsa bozulur bu işlere her hafta her hafta aynı şey. Empati kursana. Osimhen bu takımdaysa star odur napoli de de yaşadı aynı şeyleri.
Her maç alıyor röportajda da açıkladı niye aldığını ne var bundaBu adamı dalga geçer gibi oyundan aldı.
Maç 2-1 ve baskı yiyorken en iştahlı golcünü oyundan almanda bir şey yok, doğruHer maç alıyor röportajda da açıkladı niye aldığını ne var bunda
70 milyon bonservis yıllıkta 21 milyon verdiğin adam götünü kurtarıyor zaten 2 senedir. Sevgiyi ona göstereceksin tabi sicarim medyasına falan obez 2 hafta sonra arjantine gider muhtmelen o göbekle.Daha saçma birşey duymadım.
Taraftar medyatik kimse ona sevgi gösterir. 21M alıyorsun herkes de sevgisini gösteriyor.
Yıllık 21 M alan adam da İcardi’ye çığlık atıyorlar diye triplere girecekse işimiz var yani.