#45 Victor Osimhen

Varlığı bile maça önde başlamamızı sağlıyor psikolojik üstünlük resmen ama bir şey dikkatimi çekti kaç gündür sosyal medyadan bir şey paylaşmıyor acaba diyorum bir sıkıntı falan mı oldu merak ettim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hırsından dolayı adrenalin anında biraz çabuk parlayan yapısı var. Daha sakin olmalı ve fazla el kol yapmamalı

City ve Liverpool maçlarında ( Afrika kupasına denk gelmezse tabi ) ağzından alev atarak oynayacağını düşünüyorum
Afrika Kupasi CL ye denk gelir mi ki yav? Tarihleri ayarlamiyorlar mi ona gore?

Ligde hangi fiksture geldigine bakmak lazim daha cok

Afrika Kupasi CL ye denk gelir mi ki yav? Tarihleri ayarlamiyorlar mi ona gore?

Ligde hangi fiksture geldigine bakmak lazim daha cok
Ligde maksimum 2 maç kaçırıyor. Paşa ve Antepti galiba

Süper kupada yoklar

Şampiyonlar liginde tarihler denk gelmiyor ama Afrika kupası sonrası 14 gün izin olduğu için muhtemelen iki maçıda kaçıracaklar. Ha Nijerya, fildişi falan ilk turda elenir yetişirler o maçlara ama muhtemelen yarı final falan görecek bu takımlar

Bu adama star sensin ileride tek sensin demezsen bu adam küser. Sabahtan beri aşkın olayım çalıyor statta. İcardi ısınmaya giderken taraftar liseliler gibi çığlık atıyor. Sahadaki topçu sen işini yapamadın demek bu.

Neyin tribinde olduğunu anlamıyorum surat beş karış gol de attı anlamsız
Yaw arkadaş herif sahada götünü yırtarken bizim salaklar liseli gibi icardiye çığlık attılar. Kim olsa bozulur bu işlere her hafta her hafta aynı şey. Empati kursana. Osimhen bu takımdaysa star odur napoli de de yaşadı aynı şeyleri.

Yeterince besleyemiyoruz ve oyunda çok zora sokuyoruz adamı. Bugün sakatlanacak diye çok korktuk umarım bir problem olmamıştır. Daha iyi bir oyun kurgusu kurmamız lazım takım olarak beslemeliyiz yoksa işimiz zor

Yılda 21m alıyorsun kral yok öyle trip mrip atmak pozitif olacan.
Sürekli seni eyleyemeyiz sanki bana bedavaya geldin. Biraz pozitife dönmeli artık ilk maçtan beri hoş değil vücut dili.

Yaw arkadaş herif sahada götünü yırtarken bizim salaklar liseli gibi icardiye çığlık attılar. Kim olsa bozulur bu işlere her hafta her hafta aynı şey. Empati kursana. Osimhen bu takımdaysa star odur napoli de de yaşadı aynı şeyleri.
Daha saçma birşey duymadım.

Taraftar medyatik kimse ona sevgi gösterir. 21M alıyorsun herkes de sevgisini gösteriyor.

Yıllık 21 M alan adam da İcardi’ye çığlık atıyorlar diye triplere girecekse işimiz var yani.

Daha saçma birşey duymadım.

Taraftar medyatik kimse ona sevgi gösterir. 21M alıyorsun herkes de sevgisini gösteriyor.

Yıllık 21 M alan adam da İcardi’ye çığlık atıyorlar diye triplere girecekse işimiz var yani.
70 milyon bonservis yıllıkta 21 milyon verdiğin adam götünü kurtarıyor zaten 2 senedir. Sevgiyi ona göstereceksin tabi sicarim medyasına falan obez 2 hafta sonra arjantine gider muhtmelen o göbekle.

Sen adam orda yirtinirken icardi ısınmaya gittiğinde aptal gibi cglik çığlığa kalırsan adam bozulur. Kim olsa bozulur beyinsiz taraftar

Geri
Üst Alt