- 18 Temmuz 2009
- 83.229
- 244.095
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok iyi yedek gelip burada osinin arkasında beklemez artık şunu anlayın yahu 1000 kere daha mı yazılması lazım , maaş versen gelir belki de 25m bons 6-7 m maaş 1000 tane eksiğin varken osinin yedeğine mi vereceksin yani.Hangi takımda var o iş , biraz idare etmesini bileceksin.Cityde haaland falan sakatlanınca forvete kanatlardan biri falan geçecek yani.Osi var diye arkasına gidip ferran torres çekecek halimiz yok , gelmez de zaten.Vedat denilen çöpe de gidip 25+10 maaş vericektik sonra avrupa maçlarında kucaktan kucağa dans edip dağlara top atınca paramıza olacaktı olanVedat gibi biri bu ligde Osi’nin yedegi gayet iyi olurdu. Baris’tan falan 10 kat iyidir.
Osi cok iyi diye yedek almayacak miyiz ? Boyle mantik mi olur ?
Fener Vedat'i 15 milyona aldi, bizim oynadigimiz oyuna uygun bir oyuncu, yetenekleri sinirli ama cop falan degil. Sen seyretmediğin, güvenip oynatmayacağın Deniz icin 10 milyon bonservis parası verdin.çok iyi yedek gelip burada osinin arkasında beklemez artık şunu anlayın yahu 1000 kere daha mı yazılması lazım , maaş versen gelir belki de 25m bons 6-7 m maaş 1000 tane eksiğin varken osinin yedeğine mi vereceksin yani.Hangi takımda var o iş , biraz idare etmesini bileceksin.Cityde haaland falan sakatlanınca forvete kanatlardan biri falan geçecek yani.Osi var diye arkasına gidip ferran torres çekecek halimiz yok , gelmez de zaten.Vedat denilen çöpe de gidip 25+10 maaş vericektik sonra avrupa maçlarında kucaktan kucağa dans edip dağlara top atınca paramıza olacaktı olan
e tamam o zaman kontenjanı nereden ayarlayacaksın , takımda eksik çokken gidip 1 kontenjanı da vedata mı verseydik ? Yedek oyuncu farklı iş o rolü vedat'a bile kabul ettirip , ettiremeyeceğin belirsiz ki daha önce o rolde oynamamış adam kulübeden girip napacak yada osiyi bekleyip napacak belirsiz işler onlar.Salıp çöpe dönüşme ihtimali yüksek işler onlar.Anca işte bir tane düzgün u23 alabilirdin yaniFener Vedat'i 15 milyona aldi, bizim oynadigimiz oyuna uygun bir oyuncu, yetenekleri sinirli ama cop falan degil. Sen seyretmediğin, güvenip oynatmayacağın Deniz icin 10 milyon bonservis parası verdin.
Vedat'i şampiyonlar ligi maçları icin almayacaktın zaten; gelecek hafta oynayacağın Kocaeli maci gibi maclar icin alacaktın ki Osimhen her mac oynamak zorunda kalıp sakatlanmasın.
%100 katıldığım bir post. yabancı sınırı olmasaydı, nonda//gomis kasa bir epl kaşarı alıp yedek santrafor yapabilirdik belki ama hareket alanımız çok kısıtlıydı bu konuda. bu sebeple yedek santrafor işini deniz gül ile gayet iyi çözdük bence. ha tutar tutmaz bilemem ama mantık doğru. + barış ve leao da senede 2 kere 3 kere falan santrafor oynatabileceğimiz adamlar.çok iyi yedek gelip burada osinin arkasında beklemez artık şunu anlayın yahu 1000 kere daha mı yazılması lazım , maaş versen gelir belki de 25m bons 6-7 m maaş 1000 tane eksiğin varken osinin yedeğine mi vereceksin yani.Hangi takımda var o iş , biraz idare etmesini bileceksin.Cityde haaland falan sakatlanınca forvete kanatlardan biri falan geçecek yani.Osi var diye arkasına gidip ferran torres çekecek halimiz yok , gelmez de zaten.Vedat denilen çöpe de gidip 25+10 maaş vericektik sonra avrupa maçlarında kucaktan kucağa dans edip dağlara top atınca paramıza olacaktı olan
Singo'yu kiraya gönderirdim. Vedat ligde 2000 dakika civarı oynardı. Osimhen gecen sene oynamadigi 9 macta 23 puan kaybetmişiz, yedek olmadan olur mu ?e tamam o zaman kontenjanı nereden ayarlayacaksın , takımda eksik çokken gidip 1 kontenjanı da vedata mı verseydik ? Yedek oyuncu farklı iş o rolü vedat'a bile kabul ettirip , ettiremeyeceğin belirsiz ki daha önce o rolde oynamamış adam kulübeden girip napacak yada osiyi bekleyip napacak belirsiz işler onlar.Salıp çöpe dönüşme ihtimali yüksek işler onlar.Anca işte bir tane düzgün u23 alabilirdin yani
Deniz Gul'u kaç kere 90 dakika izlediniz ? 1 kere bile izlediniz mi ?%100 katıldığım bir post. yabancı sınırı olmasaydı, nonda//gomis kasa bir epl kaşarı alıp yedek santrafor yapabilirdik belki ama hareket alanımız çok kısıtlıydı bu konuda. bu sebeple yedek santrafor işini deniz gül ile gayet iyi çözdük bence. ha tutar tutmaz bilemem ama mantık doğru. + barış ve leao da senede 2 kere 3 kere falan santrafor oynatabileceğimiz adamlar.
olur yapacak bir şey yok singo göndersek stoper alalım zaten öncelik farklı.11 bozukken anlamı yok , yabancı sınırı iyi olsa yine gider vedat almazdım tecrübeli yedek rolü yapacak adam alırdım o zaman bile.Jimenez falan alırdım , yedek böyle olur zaten.Burada zaten dediğim gibi en önemli etmen dünyada çoğu takımda bile direkt benzer oyunu oynatabileceğin yada iyi katkı alabileceğin böyle ne bileyim kritik maçta da oynayacak vs yedek forvet işinin oranı düşük , direkt mucizeye filan bağlı.Yoksa icardi de 15 tane attı geçen sene ama 2-3 tanesi kritik gol ancaSingo'yu kiraya gönderirdim. Vedat ligde 2000 dakika civarı oynardı. Osimhen gecen sene oynamadigi 9 macta 23 puan kaybetmişiz, yedek olmadan olur mu ?
Tamam vedat ı alsaydın da sonra leao falan almasaydın... sınır var o var bu var...Fener Vedat'i 15 milyona aldi, bizim oynadigimiz oyuna uygun bir oyuncu, yetenekleri sinirli ama cop falan degil. Sen seyretmediğin, güvenip oynatmayacağın Deniz icin 10 milyon bonservis parası verdin.
Vedat'i şampiyonlar ligi maçları icin almayacaktın zaten; gelecek hafta oynayacağın Kocaeli maci gibi maclar icin alacaktın ki Osimhen her mac oynamak zorunda kalıp sakatlanmasın.
Gecen sene La Liga'da 3000 dakika uzerinde oynayıp 23 gol atan adam copse, Deniz Gul ne oluyor ?
stefan abi seninle bir derdim yok. aynı fikirde değiliz, boşver. belki de sen haklısındır.Deniz Gul'u kaç kere 90 dakika izlediniz ? 1 kere bile izlediniz mi ?
Dun kadroda Vedat gibi bir oyuncu olsaydı, Osimhen ciktiginda oyuna Baris mi girerdi yoksa Vedat mi ?
Katilmiyorum ama saygı duyuyorum, daha fazla uzatmayalım.olur yapacak bir şey yok singo göndersek stoper alalım zaten öncelik farklı.11 bozukken anlamı yok , yabancı sınırı iyi olsa yine gider vedat almazdım tecrübeli yedek rolü yapacak adam alırdım o zaman bile.Jimenez falan alırdım , yedek böyle olur zaten.Burada zaten dediğim gibi en önemli etmen dünyada çoğu takımda bile direkt benzer oyunu oynatabileceğin yada iyi katkı alabileceğin böyle ne bileyim kritik maçta da oynayacak vs yedek forvet işinin oranı düşük , direkt mucizeye filan bağlı.Yoksa icardi de 15 tane attı geçen sene ama 2-3 tanesi kritik gol anca
estağfurullah renktaşKatilmiyorum ama saygı duyuyorum, daha fazla uzatmayalım.