#45 Victor Osimhen

Ts macina yetişip kazandırsın hayirlisiyla.

stefan abi seninle bir derdim yok. aynı fikirde değiliz, boşver. belki de sen haklısındır.
Benimde seninle yok, Deniz Gul konusunda umarım sen haklisindir.
Fırsat firsat diye son güne kadar bekleyip son gun Leipzig'in 4. stoperini ve Porto'nun 3. forvetini aldılar, benim tepkim ona.

şuanda ligi kırabilecek topçu sayısı 5 trossard grenwood salah osimhen ve leao.Bunun ikisi bizde.Leao osimhensiz bizi taşır osimhenler rakibi kucağında taşır.Bence osi şl de oynayacaktır

şuanda ligi kırabilecek topçu sayısı 5 trossard grenwood salah osimhen ve leao.Bunun ikisi bizde.Leao osimhensiz bizi taşır osimhenler rakibi kucağında taşır.Bence osi şl de oynayacaktır
Şurada ismi geçenlerin hiçbirisi takımını tek başına Osimhen gibi sırtlayacak mentalitede değil. Belki biraz Trossard ama o da karakter olarak öyle liderlik edebilecek birisi değil. Oshimen'de olay sadece yetenek değil, sahaya ruhunu koyuyor adam. Takımın berbat olduğu anda bile tek başına mücadelesiyle takımı hareketlendiriyor, rakibi sindiriyor. Salah için yaştan dolayı bir şey diyemem ama Greenwood takım kötü giderken kendisi de kötü görünecek birisi. Daha önce de maç maç buraya gelmeden önceki takımına etkilerini yazmıştık. Mesele takımını sırtına alıp liderlik etmesi. Gerisi bir şekilde geliyor zaten. Leao'da taraftarla oynayan birisi, Oshi ile uyumu yakalarsa o da çok farklı bir karakter.

Kronik sakat diyordun
1000063254.webp

Harika bir adamsın seni çok seviyorum Osi ama çok sakatlık yaşıyorsun be güzel adam

Çok kötü oldu. Tam da sezona Napolideki prime sezonu gibi müthiş başlamıştı Osi. Sakatlık sonrası dönüşü de ritmini kaybedebilir.

Greenwood ile Trossard nereye kırıyor yahu dün izledik ikisini de. Salah yapabilirdi. Herif bitik. Bence elimizdekinin değerini çok net anlamıyoruz. Leao da aynı seviye olur inşallah orasını bilmiyorum ama Osimhen bambaşka bir adam. Muadili yok, aynı cümlede geçebilecek birisi yok ligde.

Geri
Üst Alt